Anadolu'dan bir ilk daha..!

Özel Silivri Anadolu Hastanesi 'Acil Ambulans Servisi Uygunluk Belgesi'ni alarak bölgede bir ilke daha imza attı. Anadolu Hastaneleri Genel Koordinatörü Mustafa Arkaz, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada 'En önemli ve kutsal olan insana yatırımdır' dedi.

Anadolu'dan bir ilk daha..!

Özel Anadolu Hastanesi, ambulans filosuna yeni katılan tecrübeli sağlık personeli ve araçlarıyla Silivrililere ve bölge halkına hizmet vermeye devam ediyor. Son olarak alınan 2 adet tam donanımlı ambulansta, kesilen kurbanın ardından hizmete girdi. Ayrıca Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı Acil Ambulans Servisi Uygunluk Belgesini de alan Özel Anadolu Hastanesi, bölgedeki sağlık sektöründe bir ilke daha imza atmanın onurunu yaşıyor. Konuyla ilgili açıklama da bulunan Anadolu Hastanesi Genel Koordinatörü Mustafa Arkaz, bu anlamda sağlıkta hiçbir yatırımdan kaçmayacaklarını ve her zaman en iyisini vermeye çalışacaklarını ifade etti.
BÖLGEDE BİR İLK

Özel Anadolu Hastanesi, kurulduğu günden bu yana sektöründe vermiş olduğu kaliteli ve insan odaklı hizmetlerindeki başarısını, Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı Acil Ambulans Servisi Uygunluk Belgesini alarak pekiştirdi.

BAYBURT: İNSANA VE ÇALIŞANLARINA VERDİKLERİ DEĞERİN NETİCESİ

Acil Ambulans Servisi Uygunluk Belgesi’ni almanın sektördeki önemine değinen Genel Koordinatör Yardımcısı Cem Bayburt, “ Bölgede bir ilke imza atmanın gururunu yaşıyoruz. Geldiğimiz noktada bütün arkadaşlarımızın üstün gayret ve çabaları söz konusu. Bir de Arkaz Ailesi’nin çalışanlarına ve insana vermiş olduğu değer, bizlerin bu başarılara imza atmasına neden oluyor. Araç filomuza yeni katılan 2 adet ambulansımızla birlikte, kaliteli ve deneyimli sağlık personelimizde bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Silivrililerin ve bölge halkının hizmetindeyiz” dedi.
ARKAZ: BİR İLKE İMZA ATMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ

Konuyla ilgili açıklama yapan bir diğer isim Anadolu Hastaneleri Genel Koordinatörü Mustafa Arkaz’da şunları söyledi: “ Bizler için yapılacak yatırımların en önemlisi insana yapılmış olanıdır. Olmazsa olmazların başında gelen insan sağlığı konusunda yıllardır Silivrililere ve bölge halkına hizmet vermekteyiz. Amacımız her geçen gün gelişen teknoloji ve sağlık alanındaki gelişmeleri insanlarımızın hizmetine sunmak. Son olarak almış olduğumuz 2 adet ambulansımızla olaylara çok daha hızlı müdahalelerde bulunmayı hedefliyoruz. Ayrıca Sağlık Bakanlığı tarafından verilen Acil Ambulans servisi Uygunluk Belgesi’ni de alarak bu alanda çalışanlarımızla birlikte bir ilke imza atmış olmanın haklı gururunu yaşamaktayız. Halkımıza hayırlı uğurlu olsun.”

Özel Anadolu Hastanesi Ambulans servisi: 729 0 112