Bayanlar Dikkat ! Bu haber size..

Bayanların güzelliğini ortaya çıkarma konusunda hayli iddialı olan Kuaför İskender, uzman kadrosuyla Eski Silivri Devlet Hastanesi arkasında sizleri bekliyor

Bayanlar Dikkat ! Bu haber size..

Artık sadece güzel olmak yeterli değil... Var olan güzelliğin korunması, ortaya çıkarılması ve fark edilebilir olması da lazım. Artık bütün bayanlar bakımlı olmanın şık giyinip, makyaj yapmaktan ibaret olmadığının bilincinde. Hal böyle olunca, vücut temizliği ve bakımı, formda kalma, cilt sorunlarını çözme gibi birçok konuda ortaya çıkan yeni bakım teknikleri bayanların imdadına yetişiyor ve bu teknikleri uygulayan güzellik salonları da hızla çoğalıyor.

DİKKATLİ OLUN!

Ancak, güzelliğinizi ortaya çıkarmanıza ve sağlıklı bir cilde sahip olmanıza yardımcı olan güzellik salonlarından faydalanırken dikkat etmeniz gereken bazı önemli hususlar var. Bunlardan en önemlisi, kendinizi güvenilir ellere teslim etmeniz.  Bu işi yapanların profesyonel, işinde uzman ve eğitimli kişiler olması gerekiyor. Hijyen kurallarına uyulmaksızın, uygulamaların bilinçsiz kişiler tarafından yapıldığı ortamlar, güzelleşmek isterken kalıcı hasarlara uğramanıza sebep olabilir.

EPİLASYONDA UZMAN

Söz konusu güzellik olduğunda bayanların imdadına yetişen Kuaför İskender, alanında bir hayli iddialı.Güzellik Uzmanı Özben Tez ve Kuaför İskender Karasaç ,oldukça deneyimli bir kadroyla Eski Devlet Hastanesi arkasında hizmet veriyor.

TECRÜBELİ VE UZMAN KADRO

Tecrübeli ve uzman kadrosuyla birlikte hizmet veren Özben Tez “Salonumuzda çalışan personellerimizin uzmanlık belgesi var. Salonumuzda epilasyon,cilt bakımı ,iğneli epilasyon,ipek kirpik,kalıcı makyaj,kuaför hizmetleri gibi işlemleri gerçekleştiriyoruz.Müşterilerimiz epilasyon konusunda bizlere güvendiklerini ve memnun olduklarını söylüyor.Cilt yenileme yapıyoruz.30 yaşın üstündekilere cilt yenileme uygulamamız var.Vücudun hemem hemen her bölgesine gençleştirme uygulamamız var.Personelimiz gerçekten çok deneyimli. Hepsi alanlarındaki uzmanlarla yarışıp üstün gelecek seviyede. Salonumuz Salı  günü hariç haftanın her günü, saat 10:00-19:30 arasında açık.İndirim konusuna gelince, çok cazip fiyatlarımız var.Paket Fiyatlarımız piyasa fiyatlarında daha cazip diyebilirim,bizi tercih eden müşterilerimize gereken kolaylığı sağlıyoruz” diyor.

Kuaför İskender Eski Devlet Hastanesi Arkası,Halk Eczanesinin yanında Dr.Şemsettin Bey Sokak Numara 2’de faaliyet gösteriyor.

Telefon:212 727 92 70