Diş'e A kalite hizmet geldi

Diş Hekimi Türkan Kayhan'ın sahibi olduğu Özel Dentstar Ağır ve Diş Sağlığı Polikliniği Silivri'nin ilk A sınıfı standartlara sahip diş kliniği olarak hizmete başladı. Özellikle çocuk diş sağlığı konusuna hassasiyet gösteren klinik yöneticileri çocukların diş hekimi ve diş tedavisi fobisini de göz önünde bulundurarak profesyonel dekor ile çocuk diş tedavisini ön plana çıkardı.

Diş'e A kalite hizmet geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Özel Dentstar Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinde, Ağız ve diş sağlığında teşhis ve tedavide hastalara, kanal tedavisinden protez uygulamalarına, çene cerrahisinden, gülümseme estetiğine, çocuk diş sağlığına kadar, konusunda uzman diş hekimi doktorlarla hizmet verilmekte olup, koruyucu hekimliğin yanında; bütünsel bakış açısıyla ağız ve diş sağlığına uzman odaklı çözüm sunmayı hedefleyen hizmet anlayışıyla, önce kalite bilinci, zamanında ve doğru hizmet verme hedefleniyor. Kliniğin bir bölümü çocuklar için özel olarak dekore edilmiş durumda. Teşhis ve tedavide çocukların alışılagelmiş korkularından arındırmak ve onlara daha eğlenceli bir tedavi süreci uygulanabileceği bölgemizdeki klinikten biri
Özel Dentstar Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Alibey Mahallesi Zahit Kaynar Sok. No:8/A adresinde faaliyete başladı. Klinik hizmetleri hakkında 0 212 727 7078 ve 0 535 066 1295 numaralı telefonlardan irtibat kurulabilirken klinikten randevu için ise 0 212 727 7077 numaralı irtibat telefonundan iletişim kurulabiliyor. Klinik hakkında http://dentstar.com.tr adresinden de elektronik yolla bilgi alınabiliyor.