Esnafa, Sağlık Desteği

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Özel Silivri Anadolu Hastanesi arasında yenilenen protokol gereğince, protokol kapsamındaki hizmetler için yine esnaf ve sanatkarlardan hiç bir ücret alınmayacak…

Esnafa, Sağlık Desteği
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Özel Silivri Anadolu Hastanesi’nden esnaf ve sanatkarlara “sağlık desteği” devam edecek. Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası (SİBESO) ile Özel Silivri Anadolu Hastanesi  arasında  yenilenen protokol  gereğince, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da, protokol  kapsamındaki hizmetler için yine esnaf ve sanatkarlardan hiç bir ücret alınmayacak.

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası (SİBESO) Başkanı  Ali Tabakoğlu ile Özel Silivri Anadolu Hastanesi İdari İşler Sorumlusu Cem Bayburt arasında imzalanan yeni protokol gereğince,  esnaf ve sanatkarlar, protokol  kapsamındaki hizmetler için geçen yıl olduğu gibi bu yıl da, hiç bir ücret ödemeyecek.

Özel Silivri Anadolu Hastanesi İdari İşler Sorumlusu Cem Bayburt, “Esnaf ve Sanatkarlar bizim gözbebeğimizdir. Onlara yardımcı olmak için elimizden geleni yapacağız” derken, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası (SİBESO) Başkanı  Ali Tabakoğlu da, “Esnaf ve sanatkarlarımızın yararına olacak her projeye imza atmaya hazırız” dedi.