İBB Sağlık Hizmeti Sona Erdi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’nın ücretsiz sağlık bilgilendirme hizmetleri Silivri’de 12 Eylül 2011 Pazartesi günü başladı, 11 Ekim 2011 Salı günü sona erdi.

İBB Sağlık Hizmeti Sona Erdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’na bağlı olarak İBB Kadın ve Aile Sağlığı Merkezi, Evde Sağlık Hizmetleri Merkezi ve Özürlüler Merkezi tarafından Silivri’deki ücretsiz sağlık bilgilendirme hizmetleri 12 Eylül 2011 Pazartesi günü Gümüşyaka’da başladı, 11 Ekim 2011 Salı günü Alibey Mahallesi’nde sona erdi. Kolestrol, şeker, kan yağları testleri ile 20 yaş üstü bayanlar ve 60 yaş üstü erkekler için kemik erimesi, mamografi, kolon kanseri ve rahim kanseri testleri yapan gezici sağlık ekipleri, gün içinde sonuçları vatandaşlara vererek sağlık durumları hakkında bilgilendirme ve ilgili kuruma yönlendirme yaptı.

 

SAĞLIK HİZMETLERİ 1 AY SÜRDÜ

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı Sosyal İşler Birim Başkanı Necati Gidici’nin koordinasyonunda devam eden çalışmalarda, her mahalle ve köyde AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyeleri de dönüşümlü olarak destek verdi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’nın ücretsiz sağlık bilgilendirme hizmetlerinden Gümüşyaka, Değirmenköy, Çanta, B.Çavuşlu, Beyciler, Çayırdere, Sayalar, Danamandıra, B.Kılıçlı, K.Kılıçlı, Alipaşa, Fener, Seymen, Yolçatı, Çeltik, Akören, Kurfallı, Bekirli, Kadıköy, Gazitepe, Ortaköy, Kavaklı, Selimpaşa, Yeni Mah. Garden Arkası, Cumhuriyet Mah. Keltepe Mevkii, Mimarsinan, Semizkumlar, Piri Mehmet Paşa, Fatih ve Alibey Mahallesi halkı yararlandı.