İmplant Tedavisinde Diş Hekimi Seçimi Neden Önemli?

Diş hekimliği alanında son yıllarda en çok tercih edilen tedavi yöntemlerinin başında implant tedavisi geliyor.

İmplant Tedavisinde Diş Hekimi Seçimi Neden Önemli?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Diş hekimliği alanında son yıllarda en çok tercih edilen tedavi yöntemlerinin başında implant tedavisi geliyor. Eksik dişlerin yerine konulması amacıyla gerçekleştirilen bu tedavi kozmetik açıdan daha başarılı bir sonuç elde etmeyi sağladığı için hastaların da daha sıcak baktığı tedavi yöntemlerinden biri haline geldi. Geleneksel olarak uygulanan köprü tedavisi ya da proteze güçlü bir alternatif olarak değerlendirilen implant tedavisi başarılı bir şekilde uygulandığında protez dişlerin sorunsuz kullanımı beklentisini de karşılayabiliyor.

18 yaşını doldurmuş olan, çene ve diş yapısı gelişmiş tüm bireylere uygulanabiliyor olması implant tedavisinin çok daha fazla yüz güldürmesini de sağlıyor. Diğer tedaviler ile kıyaslandığında komşu dişlere zarar vermiyor olması da bu tedaviyi daha fazla ön plana çıkarabiliyor. Bu tedavinin uygulanabilmesi için komşu dişlerin kesilmesine ya da bu dişlere herhangi bir müdahalede bulunulmasına hiç gerek kalmıyor. Tedavi sonrasında rahatlıkla yemek yiyebilir, konuşabilir yani gerçek dişiniz gibi kullanabilirsiniz.

Diş Hekimi Seçiminizi Dikkatli Yapın!

Ancak tüm tedavi yöntemlerinde olduğu gibi implant tedavisinde diş hekimi seçiminin çok büyük önem taşıdığını belirtmek lazım. Öncelikle imkan tedavisi konusunda uzmanlık derecesinde bilgi sahibi olan bir diş hekimini tercih etmelisiniz. Bu alanda deneyimli olan doktorlar hastalar için çok daha konforlu bir süreç eşliğinde söz konusu tedaviyi gerçekleştirebiliyor. Dolayısıyla hastalar da tercihini implant alanında deneyim sahibi olan diş hekimlerine yönelmek istiyor.

Ankara'da yaşayanların bu konuda şanslı olduğunu belirtebiliriz. Çünkü implant tedavisi alanında uzmanlaşmış olan diş hekimi Dr. Ela Çabuk Ankara'da hizmet veriyor. İmplant ve periodontoloji uzmanı olan Dr. Ela Çabuk elbette kanal tedavisi ya da diş beyazlatma gibi farklı amaçlar içinde tercih edilen bir doktor! Ancak özellikle implant tedavisine ihtiyaç duyanların gönül rahatlığıyla rotasını Dr. Ela Çabuk yönüne çevirdiğini belirtmemiz lazım.

Öncelikle hastaları ile son derece başarılı bir iletişim içerisinde olması ve hastaların tüm sorularını detaylı bir şekilde yanıtlaması tedavi öncesinde hastaların bir hayli rahatlamasını da sağlıyor. Aynı zamanda implant tedavisini pratik bir şekilde uygulayabiliyor ve hastanın günlük yaşantısına geri dönmesi kolaylaşıyor. Sonuç olarak Ankara’da yaşayanların bu tedaviye ihtiyaç duyduklarında rahatlıkla kapısını çalabilecekleri bir diş hekimi olması büyük bir şans! Ankara implant tedavisi hakkında detaylı bilgi almak isterseniz linki tıklamanız yeterli.