Karagöz 'Başarı oranımız yüzde yüz'

Silivri Kolan Hastanesi hekimlerinden Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı Doktor Nihan Karagöz, son dönemlerde fizik tedavi ve ortopedinin birlikte uygulanabildiği enjeksiyon tedavileri hakkında bilgiler verdi.

Karagöz 'Başarı oranımız yüzde yüz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Kolan Hastanesi hekimlerinden Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı Doktor Nihan Karagöz, SHA’ya yaptığı açıklamada “son dönemlerde fizik tedavi ve ortopedinin birlikte uygulanabildiği enjeksiyon tedavileri vardır. Gündemde en çok şu an kök hücre nakli bulunmakta. Ancak biz bunu her yaştaki hastaya, her hastalık gurubuna önermiyoruz ve bunun ticari olduğunu düşünüyoruz” dedi.

“Silivri Kolan Hastanesinin fizik tedavi ünitesinde tüm bu uygulamaları yapabiliyoruz” diyerek sözlerini sürdüren Karagöz “Fıtıklarda omuzdaki kısmi kas yırtıklarında, kalçadaki kısmi bağ yırtılmalarında, dirsek ekleminde, el bileğindeki tendon hasarlarında, diz eklemindeki tendon ve menüsküs hasarlarında bu tür uygulamaları çok rahatlıkla yapabiliyoruz. Bu konuda herhangi bir sıkıntımız yok. Bize dönen hastalarda eğer tanısı yeterliyse ve tedavisi sadece bu aşama olarak kaldıysa yüzde yüz bir başarımız var, bu oranı net verebiliyorum. Çünkü hiçbir hastam buradaki uygulamanın ardından çok daha artmış bir ağrıyla yada bir enfeksiyonla yada bir komplikasyonla gelmedi. Bu tür tedavilerde son dönem enjeksiyon tedavilerinde gayet başarılı bir şekilde ilerliyoruz” dedi.