'Online Transformal Nefes Terapileri' başlıyor

Uluslararası Transformal Nefes Vakfının Silivri'deki nefes terapisti, çocuk gelişimi eğitimcisi, aile pedagojik danışman ve rehberlik hizmeti veren eğitimci Nurten Daniş, vakfın hizmetlerine online nefes terapisini de eklediğini duyurdu.

'Online Transformal Nefes Terapileri' başlıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

“Nefesimizle kendimizi ve yaşamlarımızı iyileştirmeye şimdi de ‘’Online Transformal Nefes Terapileri’’ ile devam ediyoruz” diyen Daniş, “Online çalışmalara karşı ilk başta önyargılıydım. Yüz yüze yapılan seanslar kadar etkili olamayacağını düşünmüş fakat bizzat kendim deneyimleyince diğer terapist arkadaşlar gibi sistemin yine mucizevi bir biçimde çalıştığına tanıklık ettim. Akabinde online Transformal Nefes Terapisti   Eğitim Programına kaydını yaptırdım ve eğitimini tamamladım. Şimdi de büyük küçük tüm danışanlarını bu sistemle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

 “YAŞAM NEFESLE BAŞLAR”

“Bireylerin aile ve yakın çevresindeki kişilerce kimliğinin belirlendiği; fiziksel, zihinsel, duygusal, sosyal, ruhsal yönden yapılandığı- programlandığı, yaşam biçiminin şekillendiği temel dönem, erken çocukluk dediğimiz 0-6 yaşlar arasıdır” diyerek sözlerini sürdüren Daniş, “Şayet Atalarımızın genleriyle bize aktarılan negatif kayıtlar varsa ve de bu dönemde yaşanan doğum travması, çocukluk travmaları ve korku-öfke- kızgınlık gibi bastırılmış duygulara sahipsek, tüm bunlar bizde negatif bilinçaltı kayıtları oluşturur ve zaman içerisinde doğal nefesimizin kalitesini bozar. Bütüncül sağlığımızla birlikte kişiliğimizi, yaşam biçimimizi etkiler. Ta ki bozulmuş nefes kalıbımızı fark edip bilinçli olarak değiştirene dek “dedi.

Detaylı Bilgi ve Randevu İçin WhatsApp: 0535 5588828