Sağlığını 'Anadolu'ya borçlu

Silivri Yeni Sanayi sitesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan Salih Tek isimli vatandaş, Özel Anadolu Hastanesi'ndeki başarılı geçen operasyon ve tedavi sürecinin ardından sağlığına kavuştu.

Sağlığını 'Anadolu'ya borçlu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

SİLİVRİ Özel Anadolu Hastanesi, Salih Tek'e hayat verdi.Uğradığı silahlı saldırı sonucu mide ve karaciğerinden ağır yaralanan Tek, Opr.Dr. Mehdi Vatandost tarafından gerçekleştirilen operasyon ve ardından yaşanan tedavi süreciyle sağlığına kavuştu. Salih Tek, geçirdiği ameliyatların ve tedavinin ardından taburcu olurken, hastane yetkililerine ve çalışanlarına teşekkür etti.

VATANDOST BİLGİ VERDİ

Opr. Dr. Mehdi Vatandost, gerçekleştirilen ameliyat hakkında şu bilgileri verdi: "Tecrübeli iki acil ekibin hızı, bu operasyondaki başarımızın önemli bir kısmını oluşturdu. Hastadaki en önemli kurşun yarası karnına isabet etmiş olanıydı. Ameliyat sırasında midenin ön ve arka yüzü ile karaciğerde de önemli yaralanmalar olduğunu tespit ettik. Başarılı geçen bir operasyonun ardından hastamızın sağlığına kavuşması ve taburcu olmasından dolayı mutluyuz. Bundan sonraki yaşantısında kendisine başarı ve en önemlisi sağlıklı bir ömür diliyoruz.”

TEK: TEŞEKKÜR EDİYORUM

 Silivri Özel Anadolu Hastanesi'nde geçirdiği ameliyat ve tedavi sürecinin ardından hızla sağlığına kavuşan ve geçtiğimiz günlerde taburcu olan Salih Tek, başta tedavisini gerçekleştiren Opr. Dr. Mehdi Vatandost olmak üzere, hastane sahiplerine ve çalışanlarına teşekkür etti.