Şifasını Kolan Hastanesinde buldu

1,5 yıldır kanama şikayetine şifa bulamayan Nevriye Özgür isimli hasta, bir arkadaşının tavsiyesiyle Silivri Kolan Hastanesinde görev yapan Kadın Hastalıkları Doğum Uzmanı Op.Dr.İzzat Musayeva'nın müdahalesiyle sağlığına kavuştu.

Şifasını Kolan Hastanesinde buldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kadın Hastalıkları Doğum Uzmanı Op.Dr.İzzat Musayeva, hastası ve yapılan operasyon hakkında bilgiler vererek “Hastamız bize son 1,5 yılda var olan kanama şikâyeti ile, özellikle son 4 ayda tıbbi tedaviye yanıt vermeyen kanama şikâyetiyle başvurdu. İlgili ameliyat hazırlıkları yapıldıktan sonra hastamıza kapalı Laparoskopik histereskopi ameliyatını icra ettik. Hastamız bugün gayet iyi vitalleri stabil, kendini iyi hissediyor. Bu şifa ile taburcu olacak” dedi.

Allah razı olsun, ameliyatımı yaptı, çok memnunum kendisinden. Başarılı bir ameliyat geçirdiğine inanıyorum. Kendimi çok iyi hissediyorum” diyen Nevriye Özgür de “1,5 seneden beridir kanama şikâyetim vardı. Birkaç doktora gittim ancak sonuç alamadım. En sonda kalbimde çarpıntılar oluşmaya başladı, bacaklarımdaki kanın çekildiğini hissettim. Ondan sonra arkadaşımın tavsiyesi ile İzzat hanımla tanıştım. Allah razı olsun, ameliyatımı yaptı, çok memnunum kendisinden. Başarılı bir ameliyat geçirdiğine inanıyorum. Kendimi çok iyi hissediyorum” dedi.