Silivri Devlet Hastanesinden yeni bir uygulama

Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Silivri Devlet Hastanesi farklı bir uygulamaya imza attı. İstanbul İli Çekmece Bölgesi Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Kalp ve Damar Cerrahi Uzmanı Prof.Dr. İhsan Bakır ve Silivri Devlet Hastanesi Yöneticisi Sadık Balcı ile birlikte hastanede ameliyat olduktan sonra Taburcu edilen hastaları evlerinde ziyaret ettiler

Silivri Devlet Hastanesinden yeni bir uygulama
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Uzun bir süreden beridir Basınla bir araya gelemeyen Silivri Devlet Hastanesi yönetimi bugün düzenlenen basın toplantısında bir araya geldiler. Hastane hakkında detaylı bilgiler veren Hastane yönetici Sadık Balcı gazetecilerin soruları cevapladı. İstanbul İli Çekmece Bölgesi Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Kalp ve Damar Cerrahi Uzmanı Prof.Dr. İhsan Bakır ile birlikte hastanenin yoğun bakım, bebek yoğun bakım, yenidoğan üniteleri hakkında bilgiler veren hastane yöneticileri daha sonra Hastanede ameliyat olduktan sonra taburcu edilen hastaları evlerinde ziyaret ettiler.

İlk ziyaret Ayşe Küçükoğlu’nun evine yapıldı. Hastanedeki tedavi sürecinden ve yapılan ziyaretten fazlasıyla memnun olduğunu dile getiren Ayşe Küçükoğlu “Bana ne mutlu, sayıp ta gelmişiniz, Allah razı olsun hepinizden, ayağınıza sağlık” diyerek uzun uzun dualar etti.

Hastane yöneticilerinin ikinci adresi Silivri Devlet Hastanesinde safra kesesi ameliyatı olan Mehmet Karabıyık isimli hasta oldu. Hastanede gördüğü ilgiden çok memnun kaldığını belirten Karabıyık “Doktorlardan çok memnun kaldım. Hastanede hiçbir sıkıntım olmadı. Ne yemeklerle ilgili ne de personelle ilgili bir sıkıntı yaşamadım. Hepsinden son derece memnun kaldım. Özel hastane konforunda hizmet aldım. Sizlerin beni ziyaret ederek halimizin hatırımızın sorulması beni onurlandırdı ”dedi.

Yapılan ziyaretler sonrası kısa bir açıklama yapan İstanbul İli Çekmece Bölgesi Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Kalp ve Damar Cerrahi Uzmanı Prof.Dr. İhsan Bakır “Evde sağlık hizmetlerimizle ilgili ev değerlendirmeleri ve tedavilerimize devam ediyoruz. Bunun yanında tedavi ettiğimiz ameliyat ettiğimiz hastalarımızın ameliyat sonrası durumlarını görmek için evlerine ziyaretlere de başladık. Bu geri dönüşler bizim için çok önemli, çünkü onlardan aldığımız bilgiler doğrultusunda kendimizi bundan sonraki tedavi süreçlerinde nasıl daha iyi geliştirebilirizi bu geri dönüşlerle ev ziyaretleriyle sağlıyoruz. o nedenle bugün buradayız. Hastamızın iyi olduğunu gördük, hastanemizle ilgili hiçbir sıkıntısının olmadığını, doktor ve hemşirelerden, sağlık çalışanlarından çok memnun olduğunu öğrendik, bu bizi bir kat daha mutlu etti ve motive etti. Bu geri dönüşlerimizi ben çalışma arkadaşlarımız la da paylaşacağım”dedi.