Türkiye'nin En İyisi ve En Eskisi

Estetik bir gülüş, inci gibi dişler ve ağız sağlığı kişilerin hayatlarını olumlu yönde etkileyen baş faktörlerdir. Diş tedavisinden korkan birçok kesim güvenilir ve kaliteli adresler sayesinde hem bu korkusunu yenmekte hem de sağlıklarına kavuşmaktadırlar

Türkiye'nin En İyisi ve En Eskisi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Estetik bir gülüş, inci gibi dişler ve ağız sağlığı kişilerin hayatlarını olumlu yönde etkileyen baş faktörlerdir. Diş tedavisinden korkan birçok kesim güvenilir ve kaliteli adresler sayesinde hem bu korkusunu yenmekte hem de sağlıklarına kavuşmaktadırlar. Türkiye implant diş tedavisinde oldukça başarılara imza atan kuruluş sizlere gereken desteği güçlü ekibi ve teknolojik aletleriyle vermektedir. Firmanın faaliyetleri hakkında bilgilendirilecek olursanız şunlar size fayda sağlayacaktır:

Firmanın ilgilendiği alanlar

Firma hemen hemen birçok diş tedavisine olumlu yanıt verecek teknolojiye ve kadroya sahiptir. Diş tedavisi aşamasında dikkat edilmesi gereken tüm noktalarda uzman ekibiyle beraber yaklaşık 20 yıldır bu alanda deneyimlerini kullanmaktadır.

Firmanın sağladığı tedavileri ise şu şekilde sıralayabiliriz:

· İmplant diş tedavisi

· Zirkonyum diş tedavisi

· Ağız ve diş sağlığı

· Çocuk özel tedavisi

· Diş beyazlatma

· Ortodonti tedavisi

· Diş eti tedavileri

· Diş dolgusu tedavisi

Diş sağlığı merkezi bu ve bunun gibi birçok noktada siz müşterilerine gereken hizmeti sağlamaktadır. İzmir zirkonyum diş tedavisinde oldukça iyi bir pozisyonda olan bu merkezi ziyaret etmeden diş tedavisine karar vermemeniz faydanıza olacaktır.

Sizlere Sağladığı Avantajlar

Firma kurumsal kimliğiyle hizmet vermesinden dolayı birçok noktada sizlere oldukça faydalar sağlamaktadır.

Firmanın sizlere sağladığı avantajları ise şu şekilde sıralayabiliriz:

· İlk aşamada ücretsiz diş muayenesi, röntgen filmi çekilmesi ve kemik ölçümü yapılması

· Her bireye özel olarak diş tedavisi planının hazırlanması

· Dış şehirlerden diş merkezine gelen hastalar için hava alanında karşılama ve hava alanına transfer imkanları

· Güler yüzlü ve alanında deneyimli personel ve aletler ile beş yıldız kalitesinde hizmet standardı

· Ağrısız ve acısız garantisinde hasta tedavi imkanları

· Özel hasta ve müşteri rehberliği ve danışmanlık hizmeti

· Ömür boyu tedaviler

· Kullanılan malzemelerde CE kalitesi ve sertifikalı ürünler

· Dışarıdan gelen hastalar için 4-5 yıldız konforunda otellerde konaklama imkanı

Firma tüm bu standartları siz müşterilerine herhangi bir ayrım gözetmeden sunmaktadır. Firma tarafından sağlanan tüm bu hizmetlere her sosyal güvence grubundan kişiler fark etmeksizin fayda sağlamaktadır. Bu fırsatlardan sizlerde faydalanabilmek için İzmir implant merkezini ziyaret edebilirsiniz.

Zirkonyum ve İmplant Tedavisi

Diş sağlığı merkezi ağrısız ve acısız olarak 3 günde zirkonyum kaplama garantisi vermektedir. Ayrıca bu kaplama işlemini de ısıya ve darbeye oldukça dayanıklı cam seramik kaplama garantisiyle sizlere sunmaktadır. Yapılan tüm işlemlerde vida yerinin açılmasında lazer ile estetik diş ameliyatları sağlanmaktadır.

İletişim Kanalları Hakkında

Firma iletişim kanallarını resmi İnternet adresi üzerinden sizlerle paylaşmıştır. Ayrıca kişilerin kafasında herhangi bir soru işaretinin kalmaması açısından soru-cevap şeklindeki sekmeden de aklınıza takılan sorulara yanıt bulabilme imkanınız bulunmaktadır. Ayrıca 7/24 saat boyunca aktif olan müşteri danışma hizmeti sisteminden de yazılı olarak yetkililerle görüşme imkanı bulabilirsiniz.