Vajinal estetik mümkün

Özel Silivri Anadolu Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr.Eser Ağar,vajinal gençleştirme operasyonlarının cinsel gücü ve fonksiyonları artırdığını söylüyor.

Vajinal estetik mümkün
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konu ile ilgili olarak bilgiler veren Ağar  Vajinal Gençleştirme” Doğum sayısına bağlı olarak doğum kanalı bazı bayanlarda genişlemekte ve bu genişlemeye bağlı olarak eşler arasında cinsel sorunlar meydana gelmektedir.Kişide güven kaybı,kendini yetersiz hissetme,çaresizlik hissi ve bunların sonucunda ciddi psikolojik sorunlar oluşmaktadır.Sevindirici olan ise bu sorunun basit bir operasyon ile çözülebilmesidir.Bu işlem “vaginal rejuvenation”ya da “vajinal gençleştirme”olarak bilinmektedir.Hasta operasyondan bir gün sonra evine gidebilmekte ve 3-4 gün içinde normal yaşamına dönebilmektedir.

İÇİ DUDAK ESTETİĞİ

Bazı bayanlarda,genital bölgede iç dudaklar kişiyi rahatsız edecek şekilde büyük ya da asimetrik olabilir.Bu şekil bozuklukları doğuştan olabileceği gibi spor yapmaya,kilo alıp vermeye ya da hormonal dengesizliklere bağlı olarak sonradan da gelişebilir.

Bu bozukluk kişinin dar pantolon ve bikini giymesine engel olmakta,yürürken ağrı vermektedir.Sürekli bir ıslaklık hissi oluşmakta ve hijyen açısından kişinin kendini kötü hissetmesine neden olmaktadır.

Aynı zamanda kişinin kendine güvenini etkilemekte tedavi edilmediğinde psikolojik problemler yaratmaktadır.İç dudak estetiği operasyonu ile bu bozukluk kolayca düzeltilebilmektedir.

Bu operasyonda “kansız-bıçaksız-ameliyat” olarak bilinen “radyofrekans teknolojisi” kullanılmakta ve neredeyse hiç kanama olmamaktadır.Hasta aynı gün evine gidebilmekte ve 1-2 gün içinde normal yaşamına dönebilmektedir.

DIŞ DUDAK ESTETİĞİ

Yaşlanmaya,hızlı kilo alıp vermeye bağlı olarak bayanlarda genital bölgede dış kısmı ve dış dudaklarda büyüme,kırışma ve sarkma meydana gelmektedir.

Bu kozmetik problem radyofrekans teknolojisi ile hastanemizde tedavi edilebilmektedir.Kanama neredeyse hiç olmamakta,hasta aynı gün evine gidebilmekte ve 2-3 gün içerisinde normal yaşamına dönebilmektedir.

KLİTORİS ESTETİĞİ

Cinsel bölgede klitoris bazen normalden büyük olabilmektedir.Bu büyüklük,kişi mayo giydiğinde dışarıdan belli olacak endişesi ile çok ciddi huzursuzluk yaratmaktadır.Dar pantolon giyildiğinde,yürürken ya da spor yaparken ağrı vermektedir.

Kansız – bıçaksız ameliyat teknolojisi kullanılarak,kısa süren bir operasyon ile bu sorun giderilebilmektedir.Cinsel bölgedeki sinirlere herhangi bir zarar gelmesi söz konusu değildir.Hasta aynı gün evine gidebilmekte,1-2 gün içinde normal yaşamına dönmektedir.