Veni Vidi Göz açıldı

Serene Tıp Merkezi, Artık Veni Vidi Göz Adı Altında Hizmet Verecek

Veni Vidi Göz açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

VeniVidi Göz İstanbul Tıp Merkezi, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın ve protokolün katılımıyla Silivri halkının hizmetine girdi.


“Herkes için göz sağlığı” mottosuyla yola çıkan ve Türkiye’nin ilk özel göz cerrahi merkezi olma özelliğini taşıyan VeniVidi Göz, Silivri’nin en önemli tıp merkezlerinden biri olan Serene Tıp Merkezi’ni bünyesine kattı. İstanbul’da ve büyükşehirlerdeki merkezlerde sağladığı iyi ve kaliteli sağlık hizmetiyle adından söz ettiren VeniVidi Göz, yeni merkezi VeniVidi Göz İstanbul Tıp Merkezi’ni, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve protokolün katılımıyla bugün açtı. Açılış konuşmasını yapan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, “Bu kadar büyük bir sağlık kuruluşunun Silivri’nin en önemli sağlık merkezlerinden biri olan Serene Tıp Merkezi’ni bünyesine katarak, Silivrililere daha iyi hizmet verme çabası için VeniVidi Göz Yönetimine teşekkür ediyorum.” dedi. Silivrililere A’dan Z’ye üst düzey göz sağlığı hizmeti vermek adına açılan VeniVidi Göz İstanbul Tıp Merkezi’nin İstanbul’un çeşitli semtlerinde, Ankara’da ve Sakarya’da olmak üzere 7 şubesi bulunuyor. Açılışta söz alan VeniVidi Göz Genel Müdürü İbrahim Bayraktaroğlu: “Sağlık alanında doldurduğumuz 15. yılın verdiği haklı gurur ile Silivrililerin sağlığını güvencemiz altına alıyoruz. Amacımız VeniVidi Göz İstanbul Tıp Merkezi’mizde 20 kişilik medikal kadromuz ve 8 uzman doktorumuz ile Silivri ve Trakya’daki vatandaşlarımıza göz sağlığı, dahiliye, çocuk sağlığı ve radyoloji alanındaki en güncel tedavi olanaklarını sunmaktır.” açıklamalarında bulundu. Bu özel günde, açılışa katılan protokol üyelerinin göz muayeneleri de yapıldı. 

VeniVidi Göz İstanbul Tıp Merkezi Hakkında

Haftada 6 gün 09.00-18.00 saatleri arasında hizmet veren VeniVidi Göz İstanbul Tıp Merkezi’nin göz bölümünde tüm tetkik ve tedaviler uygulanabiliyor. Göz hastalıkları alanında Silivrililerin yakından tanıdığı Op. Dr. Burak Aydın ve Op. Dr. Fatih Kenar’ın bulunduğu VeniVidi Göz İstanbul Tıp Merkezi’nde, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları branşında Uzm. Dr. Şenay Acar Karaarslan, İç Hastalıkları branşında Uzm. Dr. Birkan Gürses ve Radyoloji branşında ise Dr. Osman Genç Silivrililere hizmet veriyor. VeniVidi Göz İstanbul Tıp Merkezi’nde yapılan cerrahi operasyonlar ise şu şekildedir: Fako, piterjium, intravitrealenjeksiyon, kapakta kitle, pitoz ve şalazyon. 

İlk merkezi İstanbul Caddebostan’da 15 yıl önce kurulan VeniVidi Göz, Modern katarakt cerrahisi ve laser uygulamalarında öncü rol oynayan VeniVidi Göz, Türkiye'de katarakt ameliyatlarının damla anestezisi ve dikişsiz fako tekniğiyle uygulanmasında yol gösterici olmuştur. VeniVidi Göz, GaussianExcimerLaser teknolojisini Türkiye'de ilk uygulayan göz merkezidir. Son dönemde dikkat çeken uzak ve yakın gözlüklerden kurtulma operasyonu Presbymax uygulamasıyla VeniVidi Göz yine Türkiye’de bir ilki gerçekleştirmiştir.