Kıyıklık: Hizmet Etmekten Zevk Alıyoruz

AK Parti Bölge Milletvekili ve Milletvekili Adayı Feyzullah Kıyıklık, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyeleri ,Silivri'de esnaf ziyaretlerinde bulundular.

Kıyıklık: Hizmet Etmekten Zevk Alıyoruz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Bölgemiz Milletvekili ve Milletvekili Adayı Feyzullah Kıyıklık, Değirmenköy’de fabrikaları ziyaret etti, işçilerle görüştü.AK Parti Bölgemiz Milletvekili ve Milletvekili Adayı Feyzullah Kıyıklık, Değirmenköy programında fabrikaları ziyaret etti, işçilerle görüştü. Bayramlar Brode’de Murat Bayram ile birlikte fabrikayı gezen Kıyıklık, daha sonra Celal Gül’ün sahibi olduğu Lider İplik fabrikasına geçti. Öğlen yemeğini Özyaşar Tel ve Galvaniz Fabrikası’nda fabrika sahibi Mustafa Çokyaşar ve işçilerle birlikte yiyen Kıyıklık, gittiği her fabrikada işçilerle sohbet etti.İş kanunu ve emekçilerin hakkını koruyan yasal düzenlemelerle işçilerin yanında yer aldıklarını belirten Feyzullah Kıyıklık, “Daha rahat bir hayat, emin bir gelecek, huzur içinde yaşam ve ülkemizin istikrarı için desteğinizi bekliyorum” dedi.

KIYIKLIK HERKESE NUMARASINI DAĞITTI

AK Parti Bölgemiz Milletvekili Adayı Feyzullah Kıyıklık, Silivri’deki seçim çalışmalarında herkese şahsi cep telefonu numarasını dağıttı. Değirmenköy’lüler, Kıyıklık’a Atatürk İlköğretim Okulu ve Değirmenköy Lisesi yapımı için teşekkür etti.AK Parti Bölgemiz Milletvekili Adayları Feyzullah Kıyıklık ve Abdullah Başçı, salı günü Silivri’deki seçim çalışmalarına katıldı. Abdullah Başçı, ilçe merkezinde bir özel hastanede hastaları odalarında ziyaret etti, ardından esnafları ve bazı taksi duraklarını ziyaret ederek halktan destek istedi.

KIYIKLIK, CEP NUMARASINI VERDİ

AK Parti Bölgemiz Milletvekili ve Milletvekili Adayı Feyzullah Kıyıklık, seçim çalışmasına Hacı Pervane Caddesi’nden başladı. Caddedeki tüm esnafları dolaşarak destek isteyen Kıyıklık, şahsi cep telefonu numarasını da vererek “Bir isteğiniz olursa emrinizdeyim” dedi.

DEĞİRMENKÖYLÜLER TEŞEKKÜR ETTİ

AK Parti Bölgemiz Milletvekili ve Milletvekili Adayı Feyzullah Kıyıklık, Değirmenköy programında fönce fabrikaları ziyaret etti, ardından kahvehane ve esnafları gezerek destek istedi. Değirmenköy’lüler, Kıyıklık’a Atatürk İlköğretim Okulu ve Değirmenköy Lisesi yapımı için teşekkür etti.

AK Parti Bölgemiz Milletvekili ve Milletvekili Adayı Feyzullah Kıyıklık’ın Silivri programı Zonguldaklılar Derneği’ndeki toplantı ile sona erdi.

KIYIKLIK: HİZMET ETMEKTEN ZEVK ALIYORUZ

Zonguldaklılar’a seslenen AK Parti Bölge Milletvekili ve Milletvekili Adayı Feyzullah Kıyıklık, “Biz millete hizmet etmekten zevk alıyoruz” dedi.AK Parti Bölge Milletvekili ve Milletvekili Adayı Feyzullah Kıyıklık, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyeleri Zonguldaklılar Derneği’ni ziyaret etti.

KARAKAŞ: SİLİVRİ’DE SANDIĞA GÖMMEK ZORUNDAYIZ

Ziyarette konuşan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, seçimlerin önemine değindi. AK Parti’nin Silivri’den 1. parti çıkması gerektiğini savunan Karakaş, “Sayın Başbakanımız, insanların sesine kulak vererek hareket etti ve AK Parti milletin sesine tercüman oldu. Sayın başbakanımız, kalfalık döneminde dahi ülkemize bir dünya ülkesi olma hedefini çizdi. Ustalık döneminde de 12 yıl sonrasının Türkiye’sinin yol haritasını bugünden çizdi. Ustalık dönemi kadrosunda teşkilattan temsilci var, gençlik var, kadın var, milletin temsilcileri var, belediyeciler var, hatta milli golcü de var. AK Parti’ye her kesimden yakışacak isimler var. CHP’de 15 yıl belediye başkanlığı, meclis üyeliği, ilçe başkanlığı, İl Genel Meclis Üyeliği yapanlar aday adayı oldu, emek verenleri 28 kişilik listeye koymaya bile tenezzül etmediler. CHP Silivri’den ancak cezaevinden temsilcileri layık gördü. Silivri, demokrasinin o güçlerden arınması için bir misyon üstlendi. İşte o yüzden AK Parti Silivri’den 1. parti çıkmak zorunda. O insanları sandığa gömmek zorundayız. Cezaevinden 1 aday da Zonguldak’tan gösterildi. Zonguldaklılar kendilerine kimin değer verip vermediğini çok iyi bilir” dedi.

“PERŞEMBE’NİN GELİŞİ ÇARŞAMBA’DAN BELLİDİR”

AK Parti Bölge Milletvekili ve Milletvekili Adayı Feyzullah Kıyıklık da konuşmasında AK Parti Genel Başkanı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasi geçmişi ve bugünü arasında değerlendirmede bulundu. Başbakan’ın yakın çalışma arkadaşlarından olan Kıyıklık, “Tayyip Bey, İstanbul’a başkan olmasaydı İstanbul bitmişti.” dedi.

“2002’yi çok iyi hatırlayın” diyen Kıyıklık, konuşmasına şu şekilde devam etti: “2002 ve 2007 seçim beyannamemizden 1 tane eksik kalmadı, hepsini yaptık. Biz bu seçim için çalışmıyoruz, 2023’ü hedefliyoruz. Çocuk büyürken ne yapacağı belli olur. Perşembe’nin gelişi Çarşamba’dan bellidir. Usta, bu dönem de çok güzel işlere imza atacak. Ustaya imreniyorum ve saygı duyuyorum. Sayın Başbakan, ağlarken de gülerken de kızarken de samimidir. Samimi ve düzgün bir insandır.

Kendimizi bu toplumdaki insanlardan ne büyük, ne de küçük kabul ediyoruz. Biz millete hizmet etmekten zevk alıyoruz. Doğru olan her şeyi yapacağız, kimseyi aldatmayacağız”

AK Parti Bölge Milletvekili ve Milletvekili Adayı Feyzullah Kıyıklık, toplantıda Zonguldaklıların sorularını da yanıtladı.