54 yıldır Silivri'de hizmet veriyor

Silivri'nin tanınan esnaflarından Rafet Ünver'in sahipliğinde yeni yerinde hizmet vermeye başlayan 'Ünver Kuruyemiş' dualar eşliğinde görkemli bir açılış töreni ile geniş ürün yelpazesi ile hizmete girdi.

54 yıldır Silivri'de hizmet veriyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Piri Mehmet Paşa Mah. Değirmen Durağında hizmet verecek olan “Ünver Kuruyemiş” ‘in açılış törenine AK Parti Milletvekili Nevzat Şatıroğlu, Silivri Belediye Başkanvekili Melih Yıldız, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Silivri İlçe Müftüsü İdris Çatmakaş, Silivri Belediyesi eski Başkanı Selami Değirmenci, Silivri Belediye eski Başkanı Hüseyin Turan, CHP Meclis Üyeleri Zafer Bıyıklı, Devrim Uzun, AK Parti Meclis Üyeleri Filiz Güler, Tamer Şişman, Osman Umuç, Rıfat Kutlu, Harun Tüfekçi, Alibey Mahalle Muhtarı Solmaz Tüfekçi, Av. Emrah Maşalacı, Silivri Şoförler Odası Başkanı Recep Akıncı, Silivri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Yardımcısı Arif Kanık ve çok sayıda davetli katılarak hayırlı olsun temennisinde bulundular. 

Açılış törenin de misafirlerini ailesiyle birlikte karşılayarak ve tek tek ilgilenen işletme sahibi Rafet Ünver, iş yerinin açılış kurdelesini davetliler ile birlikte kesti. Açılışa katılan herkese teşekkür eden Rafet Ünver, “Her zaman olduğu gibi yeni işyerimizle de Silivri halkına kaliteli hizmet vermeye devam edeceğiz. Özellikle “Rafet Efendi” kuru kahvesi ile iddialıyız. Silivrili vatandaşlarımız her şeyin en güzeline en kalitelisine layık. Açılışımıza katılarak bizleri onurlandıran tüm davetlilere teşekkür ediyorum” dedi.