Akaşehir Silivri'nin Temelleri Atıldı

'Tam da Hayal ettiğiniz gibi' sloganıyla yola çıkan AKAŞEHİR SİLİVRİ'nin temelleri gerçekleştirilen törenle atıldı.

Akaşehir Silivri'nin Temelleri Atıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

30 Dönümlük bir arazi üzerine 2 etap şeklinde yapılacak olan AKAŞEHİR SİLİVRİ’nin temel atma töreni hafta sonu gerçekleştirildi. Silivri, Alipaşa Mahallesi, Buğu Sokak Heves Sokak ve Açıkalın Sokak üzerindeki yükselecek olan projenin temel atma törenine Bayburtlu İnşaat yönetim kurulu üyeleri Eyüp ve Yakup Bayburtlu’nun yanı sıra işadamları ve inşaat sektörü temsilcileri katıldı. Kurbanlar kesilerek edilen duanın ardından temellere ilk harç döküldü.

“30 DÖNÜMLÜK ALANIN 24 DÖNÜMÜNÜ YEŞİL ALANA AYIRDIK”

AKAŞEHİR SİLİVRİ projesi hakkında bilgiler veren AKAŞEHİR SİLİVRİ proje sahibi Mehmet Aka “30 dönüm arazi üzerine kurulması ve 2 etaptan oluşması planlanan AKAŞEHİR SİLİVRİ projesi 5 blok bir tarafta 6 blok bir tarafta olmak üzere 420 daire 16 işyerinden oluşacak. Projenin 4 yanı da yola cephe sağlı sollu işyerinin olduğu projemizde sadece 2 blok 2+1, diğer bloklar ise 3+1 olarak yapılacak.30 dönümlük alanın 24 dönümünü yeşil alana ayırdık. Sosyal donatıların ful olduğu, kapalı yüzme havuzlarının, tenis kortlarının voleybol sahalarının olduğu özel bir site olacak.”dedi.

“24 AY SONUNDA YAŞAM BAŞLAYACAK”

Projeyi 36 ay gibi bir sürede bitirmeyi planladıklarını ifade eden AKA “24 ayın sonunda büyük bir kısmı tamamlanmış ve yaşam başlamış olacak şekilde hareket ediyoruz.”dedi.

“DENİZ MANZARASININ KAPANMASI SÖZ KONUSU BİLE DEĞİL”

“Projemizde bahçe katları bile deniz manzaralı olup konum gereği bu manzaranın kapanması söz konusu bile değil diyerek sözlerini sürdüren AKA “Çok geniş bir alanı yeşil olduğu için daire sahiplerinin doğa ile iç içe olmanın ve denizin huzur veren atmosferinde huzurlu bir yaşam ortamı sağlanacak. Allah başlamayı nasip etti, bitirmeyi de nasip eder inşallah.”dedi

“TAMAMEN LÜKS MALZEMELER KULLANILACAK”

Projede yer alacak dairelerle ilgili de bilgiler veren Mehmet Aka “Projemizde 2 tip daireler var.2+1 dairelerimiz yaklaşık 150 metrekare brütü olan, 3+1 dairelerimizde 185 ve 193 metrekare brüt olan dairelerimiz olacak. İçlerinde tamamen lüks malzemeler kullanılacak. İnsanlar gelip buradan daire aldığı zaman verdiği paranın karşılığını alabileceği bir proje yapacağımıza inanıyoruz.”dedi.

“BÖLGEYE YERLİ VE YABANCI MÜŞTERİYİ DE GETİRECEĞİZ”

Bölgemize kalite ve değer katmak adına Silivri’yi tercih ettik” diyen AKA “Silivri bölgesinde düşük sınıfta inşaat var, orta sınıfta inşaat var şimdi inşallah bu projeyle birlikte lüks sınıfta inşaatla buluşturacağız. Biz bu bölgeye yerli ve yabancı müşteriyi de getireceğiz.”dedi.

Proje detayları  http://www.akasehirsilivri.com adresinde