Altın almak için sıraya girdiler

Silivri Çarşı merkezinde bugün açılışı gerçekleştirilen Tamer Kuyumculuk isimli işyerinin açılışında davetliler altın alabilmek için adeta sıraya girdi.

Altın almak için sıraya girdiler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Çarşı merkezinde Ahmet Eren, Celil Eren, Tamer Akman ve Tamer Çalışkan’ın ortaklığında faaliyet gösterecek olan Tamer Kuyumculuk bugün hizmete açıldı. Yoğun bir katılımın gerçekleştiği işyeri açılışına Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Solak, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil, SİBESO Başkanı Nuray Koçer, Sanayi Sitesi kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, AK Parti ve CHP Belediye Meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri, mahalle muhtarları, STK ve Oda Temsilcileri, Silivri Belediyesi Eski Başkanlarından Hüseyin Turan, işadamları, davetliler ve vatandaşlar katıldı.Yapılan dua ve kesilen pasta sonrasında davetlilere çeşitli ikramlar sunuldu.
Siftah Nuray Koçer’den
Açılış sonrasında işyerini ziyaret eden davetliler arasında bulunan Silivri Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer, işyeri sahiplerine hayırlı olsun dileklerini sunarak “ilk siftahı ben yapmak istiyorum. Bu hafta sonu katılacağım üyelerimizin düğünlerinde takı olarak kullanacağım altın istiyorum” dedi ve işyerinden 10 adet altın aldı. Birçok davetli de işyerinin hayırlı olmasını dileyerek işyerinden alışveriş yaptı.
Tamer Kuyumculuk’ta Silivri’de birçok kuyumcuda bulunmayan özel ürünlerin yanı sıra tüm altın takı çeşitleri satışı yapılıyor.