Astema hayatınızın her alanında

Temizlik malzemelerinden, ev ve banyo araç gereçlerine kadar bünyesinde bin kalem ürün bulunduran Astema Ambalaj ve Temizlik Malzemeleri Satış Mağazası, toptan ve perakende satışı ile dikkat çekiyor…

Astema  hayatınızın  her alanında
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Burcu AKYEL
Piri Mehmet Paşa Mahallesi Sanatkarlar Caddesi üzerinde bulunan Astema Ambalaj ve Temizlik Malzemeleri Satış Mağazası, bünyesinde yaklaşık bin kalem ürün bulunduruyor. Gıda malzemeleri, deterjan, plastik kullan-at malzemeleri, çöp torbaları, buzdolabı poşetleri, alüminyum folyo, streç film, ayakkabı boyaları, ev ve banyo gereçleri, sarf malzemeleri ile dikkat çeken Astema, müşterilerine toptan ve perakende satış imkanı da sunuyor. 
 
‘AİLE OLMAK İŞİ KOLAYLAŞTIRIYOR’
Adnan Ercan, Serkan Ongun ve Ahmet Orkun Ercan tarafından Silivri’de kurulan Astema Ambalaj ve Temizlik Malzemeleri Satış Mağazası ile ilgili bilgiler veren Ahmet Orkun Ercan, “Biz Temizlik ve ambalaj malzemeleri üzerine toptan ve perakende satış yapıyoruz. Halk ile güzel ilişkiler kurmak, isteklerine en iyi şekilde yanıt vermek için uğraşıyoruz. Biz bir Aile şirketiyiz. Aile ile birlikte iş yapmak, aynı hassasiyetle vatandaşlara da yaklaşmayı daha kolay hale getiriyor. Bu sayede her şey daha iyi bir şekilde ilerliyor. Çünkü birbirimizle sürekli iç içeyiz” dedi.

Astema  hayatınızın  her alanında
 
‘ESNAFLIK ÇOK GÜZEL BİR ŞEY’
Temizlik sektörüne girmek isteyenlere yaptığı işi önerdiğini dile getiren Ercan, “Esnaflık çok güzel bir şey. Ancak bu işi yapabilmek için bence bir aile şirketi olmak gerekiyor. Önemli olan da aile olabilmek. Bu işletmeyi açmadan önce çok araştırma yaptık. ‘Kullanacağımız malları nerden alabiliriz, hangilerini kimlere satabiliriz?’ şeklinde birçok soruya yanıt verdikten sonra kendimizi bu iş için güçlü hissettik ve yerimizi açtık” şeklinde konuştu.  

Astema  hayatınızın  her alanında
 
‘BİZİM İÇİN TEMİZLİK ÇOK ÖNEMLİ’
Her şeyin başının hijyen olduğunu vurgulayan Ercan, “Hijyen olmadığı zaman hiçbir şeyin sağlığından emin olamayız. Biz de elimizden geldiğince en iyi ürünleri satmaya çalışıyoruz. Kendi evimizde kullanabileceğimiz, hatta kullandığımız ürünleri satıyoruz. Bu yolda ilerleyip, çizgimizi bozmadan devam etmek istiyoruz. Temizlik olmazsa olmazımızdır. Örneğin bir yerden içeri girdiğimizde önce ne yapıyoruz, etrafa bakıyoruz. Peki neden? Temiz olduğu zaman ayrı davranıyoruz çünkü. Kirli olduğu zaman da ona göre davranıyoruz. Bizim içinde temizliğin çok önemli bir yeri var. Sektörümüz de temizlik üzerine zaten” dedi.

Astema  hayatınızın  her alanında
 
‘GERİ DÖNÜŞÜM HAYATTIR’
Geri dönüşüm konusunda çok hassas olduklarını söyleyen Ercan, “Biz her zaman geri dönüşümün destekçisiyiz. Çünkü geri dönüştürdüğümüz zaman ekstra ağaçlar kesilmiyor, ekonomiye katkı sağlayabiliriz. Türkiye’de yıllık en az 2,5 milyon ton kağıt ve karton üretimi yapılıyor. Bir ton atık kağıdın kağıt hamuruna katılmasıyla 8 ağacın kesilmesi önlenebiliyor. Bu sadece küçük bir örnek. Geri dönüşüm için kullanılabilecek yüzlerce malzeme var. Geri dönüşüm hem insanlar için hem de doğa için daha fazla kullanılmalı. İnsanlarımızı daha fazla bu konuda bilinçlendirmeliyiz. Belki biz de, daha ileriye doğru poşetlerimizin üzerine geri dönüşüm uyarılı amblemler bastırabiliriz. Hedeflerimiz arasında bu üst sıralarda” diyerek sözlerini noktaladı. 

Astema  hayatınızın  her alanında

Piri Mehmet Paşa Mahallesi Sanatkarlar Caddesi No: 25/A adresinde faaliyetine devam eden Astema Ambalaj ve Temizlik Malzemeleri için irtibat numaraları şu şekilde;
Tel: 0(212) 880 90 97 – 0(530) 553 64 16 – 0(530) 553 64 92


Astema  hayatınızın  her alanında