Avşar Çiftliği ile %100 Doğal Ürünler

Avşar Çiftliği, 1988 yılından beridir Afyon ve çevresinde hizmet vermektedir. Et ürünleri ve işlenmiş gıdaları müşterileriyle buluşturan marka, Türkiye genelinde hizmetlerini sürdürmekte ve özenli kargolama ile ürünlerini farklı bölgelere göndermektedir.

Avşar Çiftliği ile %100 Doğal Ürünler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Avşar Çiftliği, 1988 yılından beridir Afyon ve çevresinde hizmet vermektedir. Et ürünleri ve işlenmiş gıdaları müşterileriyle buluşturan marka, Türkiye genelinde hizmetlerini sürdürmekte ve özenli kargolama ile ürünlerini farklı bölgelere göndermektedir. Sucuk ve pastırma gibi gıdalarda kullanılan hayvanların, doğal büyüme ve beslenme alışkanlıklarının değiştirilmesi gerektiği için bu aşamada marka, çok özenli bir çalışma gerçekleştirmektedir. Böylelikle insan sağlığına herhangi bir zararı bulunmayan %100 doğal ürünlerin satışa sunulmaktadır.

Sucuk, Pastırma, Kuru Et ve Daha Pek Çok Ürün

Avşar Çiftliği tarafından farklı kategorilerde pek çok ürün müşterilerle buluşturuluyor. Bu ürünler ise sucuk, pastırma, kuru et, füme et, salam, sosis, kavurma ve lokumdur. Genellikle 200 ve 500 gramlık sucuklar, çok özel fiyatlarla sunuluyor. Bunun yanı sıra pastırmalar 250 gram üzerinden satılmaktadır. Farklı yemeklere lezzet katmak için kullanılabilecek pastırmalar, vakumla ambalajlanarak gönderilmektedir.

Soğuk mezelere de eşlik edebilen, sağlıklı bir yaşam için olmazsa olmazlar arasında bulunan füme etler, 200 gramlık paketler halinde ve çok özel fiyatlarla müşterilere sunulmaktadır. Çiğ tüketilebilen ve baharat içermeye kuru etler, marka tarafından satılan et ürünlerinden bir diğeridir. Çok özel lezzetler oluşturmak ve etin lezzetine ulaşmak istiyorsanız, güvenilir ödeme sistemi ile satın alabilirsiniz.

Avşar Çiftliğinden sizlere sunulan bir diğer ürün salam ve sosislerdir. Özellikle kahvaltıların lezzetlenmesini sağlayan bu ürünler, harika bir sandviç için de idealdir. İtalyan ve İspanyol salam olmak üzere iki tür salam sizlere sunuluyor. Öte yandan dana sosis ve dana Frankfurter sosis, muhteşem lezzetler oluşturmanızı sağlıyor.

Özel üretim dana kavurma ile sağlıklı bir şekilde beslenebilir, unutamayacağınız lezzetlere ulaşabilirsiniz. Sizlere sunulan ürünlerin her birinde hayvanların çok özel bir beslenme ve büyüme döneminden geçmesine dikkat edilmektedir. Bu nedenle https://www.avsarciftligi.com/ ürünleri gönül rahatlığıyla tüketebilir, misafirlerinize de çok özel yemeklerle birlikte sunabilirsiniz.

%100 Güvenli Ödeme Sistemi

Avşar Çiftliği, Türkiye’nin pek çok bölgesine özel lezzetlerini sunuyor. %100 güvenilir ödeme sistemi sayesinde sorunsuz bir satın alma süreci yaşayabilirsiniz. Ürünlerin her biri titizlikle kargolanmakta ve sizlere oldukça kısa bir sürede ulaştırılmaktadır. Pastırma, sucuk, sosis ve daha pek çok katkısız et ürünleri; sizlere çok özel fiyatlarla sunuluyor.