AY1 Hipermarketleri Silivri'de açılıyor

Maranda Grup Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yıldız, yeni market zincirleri AY1 Hipermarketleri hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

AY1 Hipermarketleri Silivri'de açılıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri’de yaklaşık 20 yıldır gıda ve inşaat sektöründe büyük başarılara imza atmış olan Maranda Grup, AY1 Hipermarketlerini açıyor. Maranda Grup Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yıldız, Silivri’de E5 karayolu üzerinde 4 Mayıs Cumartesi günü resmi açılışı yapılacak olan AY1 Hipermarketinde basın mensuplarını ağırladı. Yıldız şu şekilde konuştu; “Grubumuzun 20 yıl önce gıda sektörü ile ticarete başladığı hizmet sürecinde bugün gıdanın farklı bir kolu olan perakende sektörüne AY 1 Hipermarketleri markası ile giriş yapmıştır. Kendi mülklerimiz olan 2 adet mağaza ile biri Çerkezköy'ün en prestijli bölgesi olan Tepe Bölgesinde 2 Mayıs Perşembe günü açılışını yapacağımız, diğeri Silivri de E-5’e cephe olan yerimizde 4 Mayıs Cumartesi günü 2 market mağaza ticaretine başlayacak.

"SAYIMIZI ÇOĞALTARAK, ÜLKE GENELİNDE YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ”

Grubumuz 2000’li yılların başında ciddi kriz olduğu dönemde ve bugün yine çok büyük bir ekonomik kriz olmasına rağmen hiçbir zaman ülkesine inancını yitirmeden yatırımlarına devam etmektedir. Çerkezköy de açılışını gerçekleştireceğimiz mağazamızın yaklaşık yatırım maliyeti 3 milyon TL’dir. Silivri de açılışını yapacağımız mağazamızın maliyeti yaklaşık 2 milyon TL’dir. Yapımına başladığımız Çerkezköy’deki organize sanayi bölgesinin girişinde E-5’e cephe 5 dönüm arazimizin üzerinde 4 bin metrekarelik büyüklüğünde Çerkezköy'e Kapaklı’ya Saray'a Vize’ye hitap edecek büyüklükte yaklaşık 6 milyon yatırımlık toptan perakende mağazamızın açılışını gerçekleştireceğiz. Kendi mülklerimizde yüzde 80’i öz sermaye ile toplam da 11 milyon yatırım ile 100’ün üzerinde yeni istihdam yaratarak ülkemize yatırım iş kapısı açmaya devam ediyoruz. AY 1 Hipermarketleri markamızın hizmet anlayışı güler yüzlü personel, A101, ŞOK ve BİM gibi mağazalarında altında ürün fiyatı, MİGROS kalitesinin üstünde hizmet anlayışı ile önce Silivri ve Çerkezköy’de mağaza sayımızı çoğaltarak, ülke genelinde yayılmak ulusal marka olarak yolumuza devam etmek istiyoruz.

"BÜYÜK BAŞARIYA İMZA ATACAKTIR”

Grubumuz 2008 yılında toptan bölümünde yine Çorlu, Çerkezköy, Silivri bölgelerinde yerinde üretim yapan fabrikalara catringlere hizmet vermeye devam etmektedir. Ayrıca 2010 yılında inşaat sektörüne giden grubumuz yüzlerce konut, binlerce insana lüks yaşam alanları yapmıştır. Bu tecrübe inanıyorum ki perakende sektöründe büyük başarılara imza atacaktır. Sizlerin vasıtası ile 2 Mayıs Perşembe günü Çerkezköy mağazamızın 4 Mayıs Cumartesi gündü Silivri mağazamızın açılışına, açılışa özel yüzde 60’a varan indirimler, mehter takımı, palyaçolar, animasyonlar, atıştırmalık stantlar gibi sürprizlerin bolca olacağı açılışa, tüm Silivri Çerkezköy halkımızı dost ve arkadaşlarımızı davet ediyorum. Bir kez daha katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.” Yıldız konuşmasının ardından basın mensuplarıyla birlikte yapımı devam eden marketi inceledi.