Başak Ticaret'ten yılın emekli öğretmenine ödül

Başak Ticaret, hayatını eğitime adamış ve emekli olmuş eğitimcileri her yıl olduğu gibi bu yıl da 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde 'Yılın Emekli Öğretmeni' projesiyle ödüllendirdi.

Başak Ticaret'ten yılın emekli öğretmenine ödül
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu yıl yılın emekli öğretmeni yapılan anketlerle seçilen Ahmet Demiralay oldu. Ödülünü Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Başak Ticaret yönetim kurulu başkanı Turgay Sakarya ve Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Karipçin’den alan Demiralay’ın mutluluğu yüzüne yansıdı.

Başak Ticaret, meslek hayatları boyunca binlerce öğrenci yetiştirerek topluma faydalı bireyler kazandıran emekli eğitimcileri bu yıl da “Yılın Emekli Öğretmeni” projesiyle ödüllendirdi. 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Türkiye çapında farklı illerde Arçelik bayilerinin iş birliğiyle 3. kez düzenlenen etkinliklerde yılın emekli öğretmeni seçilen Ahmet Demiralay’a Başak Ticaret’in Arçelik mağazasında düzenlenen törenle kurutma makinesi hediye edildi.

Düzenlenen törene Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Karipçin, Başak Ticaret yönetim kurulu başkanı Turgay Sakarya, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar “Böyle bir projeyi duyduğumda çok memnun oldum. Öğretmenler böyle hatırlanması, böyle bir vefa örneğinin sergilenmesi bizleri çok memnun etti. Duyarlı davranışlarından dolayı Turgay beyi tebrik ediyorum ”dedi

Başak Ticaret yönetim kurulu başkanı Turgay Sakarya da yaptığı konuşmada “Toplumun en büyük düşmanı Cehalet, cehaletinde en büyük düşmanı Öğretmenlerdir” demiş Gazi Mustafa Kemal Atatürk, onun için toplumumuzun cehalette kalmaması adına öğretmenlerimize çok büyük sorumluluklar düşüyor. Bizlerde öğretmenlerimizi hatırlamak, onore etmek adına böyle bir etkinlik düzenledik. Bu etkinliğimizde de Silivri’ye iz bırakmış, Silivri’ye büyük hizmetleri geçmiş bir öğretmenimize ödül vermek istedik. Yaptığımız anketlerde Emekli matematik öğretmenimiz Ahmet Demiralay çıktı. Bununla beraber ilçemizdeki farklı okullarda görev yapan öğretmenlerimize kura ile birer hediye takdimimiz olacak. Bu vesile ile tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum” dedi.