Bayburtlu: Silivri'de kazanıp Silivri'ye yatırım yapıyoruz

Silivrispor Kulübü 2. Başkanı Cengiz Yıldırım kulübün en büyük sponsorlarından olan Bayburtlu İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Eyüp ve Yakup Bayburtlu'yu ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

Bayburtlu: Silivri'de kazanıp Silivri'ye yatırım yapıyoruz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri’de yatırım yapmaya başladıkları zamandan bu yana her ortamda Silivrispor Kulübüne büyük destekleri ve sponsorlukları bulunan Bayburtlu İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Eyüp ve Yakup Bayburtlu’yu Silivrispor Kulübü İkinci Başkanı Cengiz Yıldırım ziyaret etti. Silivri Yıldırımlar Yapının Sahibi de olan Cengiz Yıldırım ile eski bir dostlukları olan Eyüp Bayburtlu uzun uzun spor konuştu. Bayburtlu İnşaatın devam eden projelerinin bulunduğu şantiyede bir araya gelen isimler Silivrispor’a desteği ve ilçemize yapılacak daha çok hizmetlerinin olduğunu da dile getirdiler.

Bayburtlu ve Yıldırımlar kardeş işletmedir

Geçtiğimiz hafta yapılan ve 2-2 berabere kalınan Kırklareli maçının ardından gerçekleşen buluşmada devre arası öncesinde gerçekleştirilmesi gereken hamleler hakkında görüş alışverişinde de bulunuldu. Konuya ilişkin bir bilgilendirmede bulunan Bayburtlu İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Eyüp Bayburtlu, “Silivri’de ilçe gençlerine de hizmeti bulunan ender yatırımcılardan biriyiz. Kulüp İkinci Başkanı Cengiz Yıldırım’ın ziyareti bizleri mutlu etmiştir. İlçede hatırı sayılır bir istihdam sağlamaktayız. Silivri’de kazanıp Silivri’ye yatırım yapmaktayız. İlçenin diğer spor branşlarına da desteklerimiz olacaktır. Bizler gibi Silivri’de kazandığını Silivri için harcayan bir kurumun sahibi olan Cengiz Yıldırım’ı da takdir ediyorum. Kendilerinin ve firmasının desteklediği kulüplerin başarısı aşikar. Bizleri ziyaretleri ile onurlandıran Silivrispor Kulüp İkinci Başkanı ve Yıldırımlar Yapı Sahibi Cengiz Yıldırım’a teşekkür ederim” diyerek sözlerini tamamladı.                                

Hürhaber/Engin AKIN

Bayburtlu Silivride kazanıp Silivriye yatırım yapıyoruz

Bayburtlu Silivride kazanıp Silivriye yatırım yapıyoruz

Bayburtlu Silivride kazanıp Silivriye yatırım yapıyoruz