Bellona mağazası görkemli bir törenle açıldı

Bellona mağaza zincirlerine bir halka daha kattı.6 katlı ve 1700 Metrekare olan mağaza açılışı sağanak yağmura rağmen yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Bellona mağazası görkemli bir törenle açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bellona mağaza zincirlerine bir halka daha kattı.6 katlı ve 1700 Metrekare olan mağaza açılışı sağanak yağmura rağmen yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Başak Ticaret Turgay Sakarya’nın girişimi olan mağaza açılışına Silivri Kaymakamı Salih Keser, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Boydak Holding Yönetim kurulu üyeleri Yusuf ve Bekir Boydak, Bellona Genel Müdürü Orhan Başer,Bellona Bölge Müdürü Selim Aydın,STK temsilcileri,Siyasi parti Temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. 

Açılıştan önce bir konuşma yapan Mağaza sahibi Turgay Sakarya “30 yıl önce Başak Ticaret olarak ticari hayatıma başladım.1995 yılında Arçelik bayii olarak ticari hayatıma devam ediyorum.2011 yılında da Bellona markasıyla Boydak grubuna katıldım. Ülke ekonomisinin durağan seyrettiği bugünlerde Bellona markamıza ve güzel Silivri’mizin geleceğine güvenerek böyle bir mağazayı hizmete açıyoruz “dedi.

Boydak Holding Yönetim Kurulu üyesi Yusuf Boydak ta mağaza açılışına katılım gösterenlere teşekkür ederek “Ülkemi büyümeye devam ederken Bellona markamızda büyümeye devam ediyor. Burada mağaza zincirlerimize halkanın birini ekleyerek Türkiye genelinde 749,Trakya bölgesinde ise 37 satş noktamız bulunmaktadır.2013 yılında Türkiye ekonomisi %4 büyürken Boydak holding %10 büyümüş 6,2 milyar TL ciro yapmıştır. Hizmete açacağımız mağazanın Silivri’ye İstanbul’a ve Türkiye’mize hayırlı olmasını temenni ederim”dedi.

Açılışta Silivri Belediye Başkanı Özcan ışıklar ve Silivri Kaymakamı Salih Keser de birer konuşma yaparak yeni açılan Mağazanın hayırlı olmasını temenni ettiler. Yapılan konuşmaların ardından dua edildi.

Kurdele kesiminin ardından açılışı gerçekleştirilen mağaza 6 katlı olup 1700 metrekare kapalı alana sahip, Eski Devlet Hastanesi yanında Aziz sokak üzerinde faaliyet gösteriyor.


Haberin videosu için alternatif link