Bodrum Çeşme Transfer

Çeşme, İzmir ilinin batısında yer alan en önemli tatil merkezlerinden biridir. Doğu ve kuzeyde Urla ve Karaburun ilçelerine komşudur. Batı ve güneyinde ise Ege denizi ile çevrilidir.

Bodrum Çeşme Transfer
TAKİP ET Google News ile Takip Et

. İlçenin deniz seviyesinden yüksekliği 5 metre, yüzölçümü 260 km²’dir. İlçede sağlık hizmetlerinden faydalanabilmeniz için hastaneler mevcuttur. İlçe yerlisinin geçim kaynağı turizmdir. Çeşme, İzmir ilinin ve Ege Bölgesinin en ünlü turizm merkezidir. Her yaz yüzbinlerce tatilci tarafından ziyaret edilmektedir. bodrum transfer Bu güzel tatil merkezinde tatilinizi yapmaya karar verdiyseniz Seven&Star olarak Bodrum’dan Çeşme’ye olan yolculuğunuzda VIP araçlarımız, güleryüzlü personelimiz ve müşteri memnuniyeti odaklı lüks hizmet bakış açımızla sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız. Uçuşunuz Bodrum üzerinden mi? Bodrum’da tatil yaparken bir de Çeşme’yi mi göreyim dediniz? Tatilinizin bir kısmını Çeşme’de mi geçirmek istiyorsunuz? Bodrum’dan Çeşme’ye ulaşım konusunda tereddütleriniz mi var?
Her yıl milyonlarca insan tatil yapmak amacıyla Ege bölgesine akın ediyor. Bu tatilcilerin bir kısmı özel araçlarıyla, bir kısmı otobüsle, bir kısmı da uçak ile gitmek istediği bölgeye ulaşmak için yola çıkıyor. Her ne kadar konforlu vakit geçirmek için tatile çıksanız da terminallerden veya havalimanlarından tatilinizi geçireceğiniz bölgeye ulaşım adeta bir çile halini alabiliyor. Yıl içinde kısa bir süreliğine konforlu geçirmek isteyeceğiniz böyle günlerinizde Seven&Star size bu konforu sunuyor.
Tatilinizin bir kısmını Bodrum’da geçirdiniz bir süre de Çeşme’de kalmak istiyorsunuz fakat Bodrum’dan Çeşme’ye transferiniz esnasında zaman kaybetmek istemiyor musunuz? Seven&Star Bodrum Çeşme transfer hizmetiyle kendinizi bir yıldız gibi hissedeceksiniz.
Peki Çeşme’de neler yapılır sorusu birçok kişi tarafından merak edilen bir konudur. Her ne kadar personelimiz size bu konuda tüyolar verecek olsa da buradan size birkaç ipucu verelim. Çeşme’de M.Ö.7. yüzyılda kurulan Erythrai(Ildırı) antik kentindeki Athena Tapınağı ve Tiyatrosu, II.Beyazıt tarafından yaptırılan Çeşme Kalesi, bu kalenin içinde bulunan Çeşme Arkeoloji Müzesi, 1529 yılında Kanuni Sultan Süleyman tarafından yaptırılan iki katlı kervansaray, Cennettepe olarak adlandırılan yerde Roma villa ve mozaikleri, Roma-Bizans dönemlerinde yapılmış çeşitli hamamlar ve çok daha fazlasını Çeşme’de ziyaret edilecek tarihi yerler olarak görebilirsiniz. Denize girip serinlemek için her zevke ve bütçeye uygun çeşitli plajlara gidebilirsiniz. kusadasi transfer Çeşme rüzgarıyla da ünlü bir tatil bölgesidir. Rüzgar sörfü yapıyorsanız Çeşme sahilleri tam size göre. 2 km’ye yakın uzunluktaki beyaz kumlu Çeşme plajlarında vakit geçirebilirsiniz. Denizin içinden kaynayan sıcak termal sularıyla Ilıca plajlarında da farklı bir deneyim sizleri bekliyor.
Siz sadece gitmek istediğiniz yere karar verin, gerisini Seven&star güvencesine bırakın. Bodrum’dan Çeşme’ye lüks transfer hizmeti istediğinizde size bir telefon kadar yakınız. Beğeniniz için lüks iç donanımları ve ek özellikleriyle Mercedes Vito, Sprinter, Volkswagen Caravelle, Transporter, Crafter ve daha fazlasıyla siz değerli misafirlerimize hizmet sunmaktayız. İyi yolculuklar dileriz.