Büyü Bozma Bozdurma Hakkında

Büyü Bozma ya da büyü bozdurma, kişilerin kendi başlarına yapabilecekleri ve altından kalkabilecekleri bir durum değildir. Büyü bozma bazen çok büyük islam alimlerinin bile zorlukla üstesinden geldiği bir durumdur. Büyü bozma denilen durum, var olan bir etkinin silinmesidir ve bu silme işlemi bazen son derece tehlikeli bir hal alabilmektedir. Çünkü, havas ilminde bilinen bir gerçek, büyünün vasfına göre, bazen yapılma şeklinin esas alınması gerekliliğidir. Yani büyü nasıl yapıldıysa, bazen o şekilde bozulacağı gerçeği vardır.

Büyü Bozma Bozdurma Hakkında
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Burada altı çizilmesi gereken bir diğer önemli husus, herkesin büyü yapamayacağı gibi, herkesin de büyü bozamayacağıdır. Bu durum gerçekten büyük önem taşıyor. Toplumca bilinen bir yanlışı düzeltmek isteriz, büyü bozmanın sureler ile, ya da dualar ile bir ilgisi yoktur. Gönülden okunan sure ya da dualar, geçici bir rahatlama sağlar; büyü denilen bir kavram varsa ve yapıldığı kimseyi etkisi altına almışsa bu etki temizlenmeden herhangi bir okuma yöntemi ancak geçici bir ferahlama sağlayacaktır.

Büyü bozma ya da büyü Bozdurma için tarafımıza çok fazla soru, sorun ya da görüş geliyor. Her defasında danışanlarımıza ifade ettiğimiz gibi, iyi bir bakım olmadan herhangi bir işlem yoluna gidilemez. Bakım, bilinmeyene açılan bir kapı olduğu kadar, bakımı yapan medyum, hoca, ilim alimi ya ada metafizik uzmanı için karşısında bulunan kimselerin söylediği konunun bir anlamda doğruluğunun teyidi demektir. Çünkü kendini bilen ve yüce yaratıcıya karşı sorumlu olan bir ilim insanı bilir ki, asla varsayımlar üzerine hareket etmemelidir. Medyum bakımı burada çok büyük önem ve değer kazanıyor.

Büyü Bozma ya da Büyü Bozdurma için yapılan bakım sonucunda ortaya çıkan bilgiler ile çalışmaya başlandığı takdirde, var olan etkinin seviyesi ölçülecek, nasıl, ne zaman, kime, ne için, hangi amaçla ve hatta hangi malzemeler kullanılarak bu etkinin oluşturulduğu ortaya çıkacaktır. Ortaya çıkarılan bu bilgiler ile nasıl bir çalışma yapılacağı da belirlenerek, yine olması gereken zamanda çalışmaya başlanacaktır. Niyet iyi ise, sonuçta her zaman izlendiği ve niyetlendiği gibi olacaktır.

Bazı durumlarda büyünün bozulması biraz zaman alabiliyor. Neden büyülerin bazıları geç bozulur sorusuna bir cevabımız olsun bu. Çünkü; büyü denilen kavramın hedefini şiddeti burada önemli bir rol oynar. Kara-Kırmızı ve Papaz Büyüsü adını verdiğimiz etkiler ne yazık ki, bozulması ve temizlenmesi zaman alan, yavaş çözümlenen işlemlerdir.

Ancak şunu da belirtmeden geçmeyelim, bu gibi etkiler; havas alimi, medyum, metafizik uzmanı tarafından koruma altına alınan kişiye asla böyle bir etkinin tutmaması için özel işlem yapılması gereken durumları içerir…

Medyum bakım işlemi ve büyü bozma ya da bozdurma konusunda detaylı makaleleri, resmi ruhsatlı dürüst güvenilir deneyimli Medyum Zeynel Eroğlu yorumuyla okuyabilir danışabilirsiniz.

https://www.medyumca.com/buyu-bozmak-icin-en-etkili-yontemler-ve-dualar/