Çepnioğulları'nın yeni markası 'KUZİNA' açıldı

Silivri'de fırın, pasta ve kafe işletmeciliği sektöründe öncü marka Çepnioğulları, yeni işyerleri olan KUZİNA FIRIN'ı müşterilerinin hizmetine açtı.

Çepnioğulları'nın yeni markası 'KUZİNA' açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

4.Şuberlerini açarak sektöre yeni bir marka daha kazandıran Çepnioğulları, yeni markaları olan KUZİNA FIRIN ve PASTA KAFE’yi yoğun bir katılımla hayat geçirdi. Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Ekmek Üreticileri Federasyonu Silivri Şubesi Başkanı Ferhat Yılmaz ve Avrasya Fırıncılar ve İş Adamları Derneği Başkanı Selahattin Büyük ile birlikte kesilen kurdele öncesi dua okunarak hep birlikte hayırlı olsun temennileri iletildi.

Çepni: “tüm katılımcılara teşekkür ediyorum”

‘Silivri’de 4. Şubemizi yoğun bir mesainin ardından hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyorum’ diyen İşletme sahibi Fatih ÇEPNi: “Bugün açılışımıza katılım sağlayarak bizlere mutluluk veren tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Uzun zamandır mesai harcayarak güzel bir iş yeri açmak için gayret sarf ediyoruz. Nihayet bugün emeklerimizin karşılığını güzel mesajlar ve temenniler ile aldığımızı düşünüyorum. İşletmemizde günlük taze el açması yufka, yaş ve kuru pasta çeşitleri, organik çay ve kahve çeşitleri, sütlü tatlılar, Rize kestane balı, eksi maya ekmeği, organik ekmek çeşitleri, organik tereyağ, peynir, bal ve şarküteri ürünleri, günlük taze süt, ayrıca sipariş ile özel pasta ve baklava çeşitlerimizin de bulunduğu geniş bir hizmet sunumumuz var. Tüm müşterilerimizi yeni iş yerimiz olan KUZİNA FIRIN Pasta ve Kafe’ye bekliyoruz” dedi.

KUZİNA FIRIN Pasta ve Kafe, Silivri Kiptaş 2 karşısı AYKA Flora sitesi altında. 

yorungehaber.com