Çerezler Silivri Kuruyemiş'ten

Silivri'de kuruyemiş ve taze çekilmiş kahvenin 3 kuşaktır değişmeyen adı Silivri Kuruyemiş, yılbaşı sofralarının vazgeçilmez unsurları olan kuruyemiş çeşitlerini müşterilerine aynı kalite ve tazelikte sunmaya devam ediyor.

Çerezler Silivri Kuruyemiş'ten
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Kuruyemiş’in 3.kuşak temsilcisi Aydın Karabulut, kaliteli ve taze ürünleri sunmanın asli görevi olduğunu belirterek yaklaşan yeni yıl öncesinde müşterilerinden gelen yoğun ilgiden memnun olduğunu söyledi.
Yeni yıla evlerinde girecek olanlar vatandaşlar ile yılbaşı gecesi program yapan işletmeler şimdiden alışverişe başladı. Silivri Kuruyemiş’in 3.kuşak temsilcisi Aydın Karabulut “Her yıl Aralık ayının ortalarında bizlerde müşterilerimize taze ve kalite ürünler sunmak için tatlı bir telaşa giriyoruz. Ayın son haftasında ise tüm hazırlıklarımızı tamamlamış oluyoruz. Yeni yıla evlerinde girecek vatandaşlarımız için bu yılda çok özel ürünler hazırladık “dedi.
Karabulut “İşletmemiz sabah 07:00’den itibaren müşterilerimize hizmet vermeye başlayıp gece 23:00’e kadar devam ediyoruz. Kuruyemiş haricinde yıllardır değişmeyen tadı ile taze çekilmiş Türk kahvesi, meyve kuruları ile doğal ürünlerinde satışını yapıyoruz” diyerek 2020 yılının tüm insanlığa barış, huzur ve bol kazançlı günler getirmesini diledi.