Dilek pastanesi Silivri'de hizmete açıldı

1957'de yolculuğuna bir Dilek'le başlayan, bugün ise İstanbul'un 25 seçkin noktasında hizmet vermeye devam eden, Türkiye'de Pastane, Cafe ve Restaurant konseptini bir arada uygulayan ilk firma olma özelliğini elinde bulunduran Dilek Pastanesi Silivri şubesini hizmete açtı.

Dilek pastanesi Silivri'de hizmete açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yüzlerce pasta, unlu mamul, sütlü tatlı ve baklava çeşitleri ile sektörde yer alan Dilek, yenilikçi menüleri ile haftanın her günü 07.00 ile 24.00 saatleri arasında misafirlerini ağırlayacak.

Restaurant gurubuyla da dikkatleri üzerine çeken Dilek, geleneksel lezzetlerin yanı sıra dünya mutfaklarından sevilen tatları misafirlerinin beğenisine sunuyor. Pastane, Cafe ve Restaurant konseptiyle geniş kesimlere hitap eden Dilek, hayattan keyif almayı bilenlerin tercih noktası oluyor.

Hacı pervane Caddesi üzerinde (Migros Sokağı) hizmete açılan Dilek Pastanesi Silivri Şubesinin açılışına  Silivri Belediyesi Başkanvekili Zafer Bıyıklı, Başkan yardımcısı Bora Balcıoğlu, CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, Silivri Belediyesi CHP Meclis Üyesi Devrim Uzun ,CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Gençlik Kolları Başkanı Berker Esen, CHP Kadın Kolları Başkanı Elif Yılmazer,  AK Parti Silivri İlçe Başkanvekili Halit Girgin, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, , Silivri Sanayi Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan ve davetliler katıldı.