Döner'in Silivri'deki adresi 'Adsom Döner'

Silivri Çarşı merkezinde faaliyetini sürdüren 'Adsom Döner', güler yüzlü hizmeti ile tandır ekmeğinde yüzde yüz yaprak dönerinin eşsiz lezzet dünyasına davet ediyor.

Döner'in Silivri'deki adresi 'Adsom Döner'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kıyma ile yapılan döner değil de gerçek et dönerin eşsiz lezzetini sunmaya özen gösteren “Adsom Döner”’in tadı Silivri’de efsane lezzet merkezleri arasında ilk sıralarda yer alıyor.

“SİLİVRİ’DEKİ EKSİK OLAN LEZZETİ SUNUYORUZ”

Abbas Dal ve Süleyman Oktay ortaklığında Silivri Kaymakamlığı yanında hizmet veren “Adsom Döner”i Silivri’deki eksik olan lezzeti, damak zevkine özen gösteren vatandaşlarımız için faaliyete açtık” diyen işletme ortaklarından Abbas Dal “2010 yılında İstanbul’dan Silivri’ye geldik. Adsom markası bizim tescilli markamızdır. Kendi isim ve soy isimlerimizden oluşan bir firma adıdır. Silivri’de ilk olarak stadının karşısındaki bahçeli yere geldik. Yedi yıl orada hizmet verdikten sonra ayrıldık ve çarşı içerisine geldik. Bizim burada ki amacımız tamamıyla eksik olan lezzetleri sunmak. Silivri’de dört dörtlük bir iskenderin olmaması, çarşıdaki esnaf arkadaşlarımız sabah erken saatlerden itibaren beşe kadar hizmet veriyor olması büyük etkenlerden biri oldu işletmemizi faaliyete geçirmede. O saatten sonra birçok işletmede yemek bulmak zor oluyor. Saat 17:00’den sonraki zamanlarda doğru düzgün ailece oturup yemek yiyebileceği mekân yok gibi çarşı merkezinde. İşletmemiz saat 08:00’den akşam 23:00’e kadar hizmet veriyor. Bu saatler arasında her daim taze döner sunuyoruz” dedi.

Dönerin Silivrideki adresi Adsom Döner

“KONSEPT OLARAK BİZ SİLİVRİ’DE TEKİZ”

Günde iki sefer döner takıyoruz, biri öğlen servisine biri de akşam servisine diyerek sunulan Döner hakkında bilgiler veren işletme ortaklarından Süleyman Oktay da “Burada ki amacımız hem öğlen hem de akşam servisine halkımıza taze döner sunabilmek. %100 yaprak döner, Trakya kuzusunun döşüyle ve %100 süt danası, bunlarda kuyruk yağı yok, kıyma yok natürel terbiyedir. Bize et geliyor, biz burada yaprak yaprak açıyoruz, terbiye ediyoruz, 3 gün dinlenmiş vaziyette. 3 Gün dinlendikten sonra tezgâha çıkarıyoruz ki daha güzel, kaliteli ve yumuşak bir döner elde etmek için. Bu döner tarzında konsept olarak biz Silivri’de tekiz. Tandır lavaşı eşliğinde, %100 yaprak ve tek yaprak olarak indirilebilecek şekilde birbiriyle parçalanmadan bir döner sistemi biz ilk olarak getirdik Silivri’ye. Sıcak Lavaş çıkıyor tandırda döner kesildiği gibi aynı anda servise veriliyor” dedi.

Dönerin Silivrideki adresi Adsom Döner

SİLİVRİ’DE OLMAYAN BİR ŞEYİ YAPTIK “SAÇ TAVADA İSKENDER”

9 ay içerisinde istediğimiz bu başarıyı yakaladık, diyerek sözlerini sürdüren Oktay “Herkesin yaptığını taklit ederek değil de Silivri de olmayan bir şeyi yaptık. Bugün saç tava ’da İskender Türkiye’de ilktir. Bütün her şeyiyle tasarımıyla, sunumuyla bize aittir. Bugün bunun benzeri yapılmamıştır. İskender bitene kadar sıcak kalıyor, har ateşin üzerinde sac tava nasıl ısıtılıp veriliyorsa bizde de ekmeği konuyor, döneri döşeniyor sosu verildikten sonra har ateşin üzerine konur, tereyağı kızartılıp üstüne dökülür. Yemeğiniz bitene kadar sıcaklığını koruyor.

Dönerin Silivrideki adresi Adsom Döner

“MUTFAĞIMIZ HER ZAMAN AÇIKTIR”

İnsanlar tereddüt edebilir bizim mutfağımız her zaman açıktır kim gelirse gelsin mutfağımıza bakabilir. Çünkü biz yaptığımız şeyi gösteriş için değil tam teşekkürlü dört dörtlük yaptık.

Dönerin Silivrideki adresi Adsom Döner

“EN İYİSİ İÇİN SÜREKLİ ÇALIŞIYORUZ”

Ben 40 senedir bu mesleği yapıyorum asıl mesleğim kebapçı ama bu işi de en az ustası kadar bilirim yaparım. Silivri’ye daha güzel hizmet verebilmek için elimizde gelenin en iyisini sürekli yenilenerek yapmaya devam edeceğiz.

Dönerin Silivrideki adresi Adsom Döner

Dönerin Silivrideki adresi Adsom Döner

Dönerin Silivrideki adresi Adsom Döner

Dönerin Silivrideki adresi Adsom Döner