'Dream of Silivri' açılışını yaptı

Bayburtlu İnşaat'ın Silivri'deki yatırımlarından 'Dream of Silivri' evleri projesinin açılış ve tanıtım kokteyli dün gerçekleştirildi.

'Dream of Silivri' açılışını yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

492 daire ile Silivri'ye büyük bir site kurmayı hedefleyen Bayburtlu İnşaat, Dream of Silivri'nin temel atma açılışını gerçekleştirdi. Törene, Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar'ın yanı sıra Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi parti temsilcileri, Meclis üyeleri, STK temsilcileri, sanatçı İzzet Altınmeşe ve çok sayıda davetli katıldı. 
Davetlilerle tek tek ilgilenen Bayburtlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hanifi Bayburtlu ve oğulları Eyüp-Yakup Bayburtlu kurdeleyi protokol ve davetlilerle birlikte kesti.
27 Dönüm arazi üzerine kurulu 14 Blok 492 Daire + Ticari Alanlar, Kapalı Otopark, Yüzme Havuzu, Fitness, Hamam, Sauna, Tenis Kortu ve yüzde 70 Yeşil alana sahip Dream of Silivri, sahiplerini bekliyor.
Bayburtlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Dream of Silivri projesi 492 adet konuttan meydana geliyor. 14 blok halinde yükselen Dream of Silivri projesinde blokların altında dükkanlar yer alıyor.
Dream of Silivri projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri sunuluyor. Dream of Silivri projesinde daireler 36 ay sonra teslim ediliyor.
Dream of Silivri fiyatları 2+1 dairelerde 310 bin liradan, 3+1 dairelerde 440 bin liradan başlayarak değişiyor.
Yüzde 50 peşinatın verildiği Dream of Silivri projesinde kalan tutar ya teslimde veriliyor ya da konut kredisi kullanarak taksitli olarak ödeniyor. Aslan Yoğurt Fabrikası’nın karşısında kalan Dream of Silivri projesinde fitness, sauna, Türk hamamı, yüzme havuzu gibi sosyal olanaklar yer alıyor.