Dudak Dolgusu Uygulaması Nasıl Gerçekleştirilmektedir?

Dudak dolgusu hem dudağın şeklinin düzelmesini sağlar hem de dolgun görünmesini sağlar

Dudak Dolgusu Uygulaması Nasıl Gerçekleştirilmektedir?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dudak dolgusu hem dudağın şeklinin düzelmesini sağlar hem de dolgun görünmesini sağlar.  Aynı zamanda doğru bir şekilde uygulanmış bir dudak dolgusu kişinin suratına bir dinamizm ve genç bir görüntü kazandırır. Genellikle üst dudak inceliği şikayetleriyle gelinse de diş kaybı da dudak dolgusu yaptırma isteğine sebep olmaktadır. Bazı kişilerde diş ve diş eti sorunları bulunduğundan dolayı özellikle gülerken diş etleri olduğundan fazla gözükmekte, üst dudak normalden fazla yukarı çıkmaktadır. Bu gibi durumlarda insanlar gülüşlerini istedikleri gibi yaptırmak için dudak dolgusuna başvurmaktadır.

Dudak dolgusu ile bu gibi sorunlar çözüme kavuşurken bir yandan da istenilen görünüş elde edilmiş olur. Dudak dolgusu yapıldığında dudak etrafındaki ince ve derin çizgiler de düzelmiş olur.

Dudak dolgusu yapılmadan önce dudak ve çevresi uyuşturulur çünkü bu bölgede çok fazla sinir sonu bulunmaktadır. Öncelikli olarak hastanın beklentileri dinlenir ve ona göre bir işlem yapılır. Ya ince uçlu iğneler kullanılır ya da kanüller ile dudağa dolgu enjekte edilir. Uzman bir doktorla görüşüp bu işlemin ona yaptırılması gerekmektedir. Dudak dolgusu konusunda uzmanlaşmış isimlerden birisi olan Op. Dr. Gökhan Haytoğlu bu konuda insanlara önemli hizmetler sunmaktadır.

Dudağının şeklini beğenmeyen ve dudak dolgusu yaptırmak isteyen herkes dudak dolgusu yaptırabilir.

En çok dudağı dolgunlaştırmak için kullanılan bu dolgu türü; dudak şekillendirilmesi, dudak kontürünün belirginleştirilmesi, dudak asimetrisinin düzeltilmesi, dudak kenarı sarkmalarının düzeltilmesi, dudak üzerindeki ince çizgilerin giderilmesi gibi problemleri çözmek için kullanılmaktadır.

Yüz Bölgesinde J-plazma Uygulanışı

J-plazma helyum gazının ilgili bölgeye bunun için geliştirilen cihazlar ile uygulanmasıdır. Helyum gazı çok güçlü bir gaz olmasına rağmen insan vücudunda bir reaksiyona sebep olmamaktadır. Cilt dokusuna esnek bir yapı kazandırmaktadır. Diğer yöntemlere nispeten çok daha soğuk bir şekilde uygulanmaktadır. Diğer yöntemlere göre daha çok güvenilir bir yöntemdir ve hızlı bir iyileşme sağlar. J-plazma yüz, vücut ve cilt bölgelerine uygulanabilmektedir.

Yüz derisi gevşemişse, kırışmışsa ve sarkmışsa bunları toparlamak amacı ile yüz bölgesine uygulama yapılır. Bu uygulamadan sonra anında cildin sıkılaşması ve toparlanması sağlanmış olur. Uygulama yaklaşık olarak 1 saat sürmektedir ve uygulama yapılacak bölgeye lokal anestezi işlem uygulanmaktadır. 30 ve 80 yaşlarındaki herkes bu işlemi yaptırabilir. Tüm cilt tiplerinde etkili olan bu işlem oldukça tercih edilmektedir. Bu işlem sonrasında morluk ve şişlik şikayetleri olabilir fakat bu şikayetler tamamen normal ve geçicidir. 

Vücut Bölgesinde J-plazma Uygulanışı

J-plazma yöntemi iyileşme süreci kısa olmasından ötürü sıklıkla tercih edilen bir uygulamadır. Karın, kalça, basen, selülit, diz, uyluk iç ve dış kısımları, göğüs kafesi ve sırt bölgesinde bu yöntem uygulanabilmektedir. Bu işlem cildin altından uygulanmaktadır, işlem uygulanırken gizli ve küçük kesiler açılmaktadır. J-plazma uygulaması sayesinde vücudu sıkılaşsın isteyen insanlar https://www.gokhanhaytoglu.com/j-plasma-j-plazma.html internet sitesini de sıklıkla ziyaret etmektedirler.