EKSA Kuaför Silivri'ye 2 Birincilikle döndü

İnternational Altın Makas Saç Güzellik Yarışması ve Eğitimleri Antalya'nın Kemer ilçesinde gerçekleşti. Dört gün süren eğitimler, şovlar ve yarışmalar ile renkli görüntülere sahne olurken, organizasyona Silivri'den katılan EK-SA Kuaför, aldığı 2 birincilikle yarışmaya damga vurdu.

EKSA Kuaför Silivri'ye 2 Birincilikle döndü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Antalya Kemer’de bu yıl 2.cisi düzenlenen İnternational Altın Makas Saç güzellik Eğitim & Yarışması 20-24 Nisan tarihlerinde gerçekleştirildi. Profesyonel mankenlerin de yer aldığı yarışmaya Türkiye’nin değişik yerlerinden 260 kuaför katıldı.4 gün süren etkinlikte kesim, salon topuz, şov tasarım, şov fantezi, makyaj ve türban dallarında eğitimler verildi.

Royal Palm Resort Kemer’de düzenlenen organizasyonun son gününde 6 ayrı dalda yarışma düzenlendi. Yarışmada Salon Türban ve Show Türban Yarışmasında EKSA Kuaför’ün sahibesi Nuray Eker Sarı 2 birincilik kazandı. Yarışmaya Esra Modaevinin sponsor olduğu gelinlikle katılan Nuray Eker Sarı “Bu organizasyon bizler için çok önemli etkinlikler, tasarım ufkumuzu genişletiyor. Yeni şekiller ve yeni ürünleri tanıma fırsatımız oluyor. Türkiye’de düzenlenen tüm etkinliklere tüm organizasyon ve yarışmalara katılıyorum. Elimden geldiğince tasarımlarımı özgün bir şekilde yapmayı tercih ediyorum. Burada çok güzel zaman geçirdik, meslektaşlarımla dayanışma içerisinde eğitimlerimizi aldık. Son günümüzde de yarışmaya katıldım. Yarışmaya Silivri’de faaliyet gösteren Esra Modaevi’nin tasarımı olan gelinlikle katıldım. Yapmış olduğum tasarımlar 1.oldu, yarışmaya katılan arkadaşlarıma ve jüri üyelerine teşekkür ediyorum ”dedi.

Yarışma sonrasında dereceye girenlere kupa ,plaket ve Adnan Akat tarafından hediye paketleri verildi.