Ergün Hukuk Bürosu açıldı

Genç Avukat Berkay Ergün'ün sahibi olduğu Ergün Hukuk Bürosu dün hizmete açıldı. Genç Avukatı, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu da ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ergün Hukuk Bürosu açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Piri Mehmet Paşa Mahallesi Recep Silahtaroğlu Sokak Turan Kent M/Blok Numara 18’de hizmete açılan Ergün Hukuk Bürosu açılışına Berkay Ergün’ün meslektaşları ve dostları katıldı. Açılışta Özak Sanat’ın müzisyenleri davetlilere müzik resitali sundular.

SİBESO Başkan Vekili Arif Kanık, Silivri Belediye Meclis Üyesi Avukat Ünal Doğrul, Ülkü Ocakları Silivri Başkanı Erhan Özkök ve Berkay Ergün açılış kurdelesini birlikte kestiler.

“Bugün açılışımızı gerçekleştirdik, bizi kırmayarak gelen herkese teşekkür ediyorum. Dün Türkiye Barolar Birliği Başkanı Sayın Metin Feyzioğlu buradaydı. Kendisinin çok değerli fikirlerini aldım. Yapmaya gayret ettiğimiz meslek kutsal bir meslek, adaletin tecellisinde etkin rol oynamaya çalışıyoruz ve inşallah Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi Adaletin Bekçileri olma çabamızı sürdüreceğiz her zaman. Hak yemeden, herkesin hakkını mümkün olduğunca savunmaya gayret edeceğiz.3 ayrı branşta hizmet verecek Hukuk Büromuzda Kamu Hukuku, Özel Hukuk ve Uluslar arası Hukuk şeklinde, İstanbul’da çözüm ortaklarımız var. Uluslararası ticaret ilişkilerimizi düzenleyen tercümanlarımız var.”dedi.