Estetiğiniz ve güzelliğiniz uzman ellerde

Silivri ve çevresinde güzellik uzmanı denince akıllara ilk gelen Özben Sezer, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor. Yeni ürün ve hizmet yelpazesiyle güzelliğine önem veren bayanların uğrak adresi olan Sezer 'Her kadının güzel olduğunu ifade ederek, biz sadece güzelliklerini ortaya çıkarıyoruz' dedi.

Estetiğiniz ve güzelliğiniz uzman ellerde
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri ve çevresinde güzellik uzmanı denince akıllara ilk gelen Özben Sezer, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor. Yeni ürün ve hizmet yelpazesiyle güzelliğine önem veren bayanların uğrak adresi olan Sezer “Her kadının güzel olduğunu ifade ederek, biz sadece güzelliklerini ortaya çıkarıyoruz” dedi. 

Lazer Epilasyon, Profesyonel Cilt Bakımı, Kalıcı Makyaj, Kaş kontur, İpek kirpik, iğnesiz mezoterapi, yosunla zayıflama ve çatlak tedavisi konusunda Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığının ilgili kurumlarından alınan belgelerle faaliyetine devam eden Sezer “Bilirsiniz ki biz bayanlar için güzellik denildiği zaman akan sular durur. Silivri’de adım başı güzellik salonu adı altında bir sürü işletme faaliyet göstermeye başladı. Hal böyle olunca kaliteli olan ve müşterilerine iyi hizmet sunan ayakta kalıyor, büyüyor. Eski devlet hastanesi yanındaki salonumuzda en iyi ve kaliteli hizmeti sunmak için tüm bayanları bekliyoruz ”dedi.