Eşya Taşıma Hizmetinde Yeni Nesil Çözüm

Ev taşıma hizmetleri konusunda bölgenin aranılan ismi olan ve sürekli çözümler üreterek müşteri memnuniyetini ön planda tutan Serkan nakliyat, ürün yelpazesine asansörlü yükleme boşaltma aracını da dahil etti.

Eşya Taşıma Hizmetinde Yeni Nesil Çözüm
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sektöründe adından sıkça söz ettiren Serkan nakliyat, 7/24 çözüm üretiyor. Profesyonel ekipleriyle nakliye hizmetlerini sürdüren Serkan Nakliyat, son olarak araç filosuna asansörlü aracını da dahil etti.

Serkan Nakliyat hakkında bilgiler veren firma sahibi Serdal Karakuş “Evden eve taşımacılık sektöründe yaklaşık 10 yıldır hizmet vermekte olan firmamız, her biri alanında profesyonelleşmiş elemanları ile Silivri’mize değer katmaya devam ediyoruz. Müşterilerimizin eşyalarını kendi eşyamız gibi görerek taşıyoruz. Sigorta güvencesi ile müşterimizin eşyalarını taşırken çağın gereksinimlerine ayak uyduran modern taşıma filomuzla da eşyalara zarar vermeden taşıyoruz. Uzun yıllar boyunca belki de dişinizden tırnağınızdan ayırarak aldığınız ve gözünüz gibi baktığınız eşyalarınızın çok kısa bir taşınma süresinde kullanılamaz hale geleceğinin bilincinde olmanız, bizi tercih etmeniz için yeterli bir sebep diye düşünüyorum. Bir ev taşınırken en önemli aşamalardan bir tanesi olan nasıl taşınacağının planlama işini uzman personelimiz gelip yerinde görerek yapmaktadır. Bu aşamadan sonra taşıma işinin uygulama aşamasına geçilmekte ve çok kısa sürede tecrübelerimiz sayesinde eşyalarınızı maddi ve manevi kayıplara uğratmadan taşımaktayız. Araç filomuza asansörlü vinçte dahil ederek zamandan tasarruf etmeyi planlıyoruz. Daha kısa sürede yüksek katlara sıfır hasarla taşınma işlemini gerçekleştireceğiz. Asansörlü vincimizi her platformda kullanıyoruz. Eşya taşımanın yanı sıra yüksek katlara malzeme çıkartılması veya indirilmesi gibi birçok alanda kullanıyoruz” dedi.