Evini & işyerini yenilemek isteyenler!

Silivri'de geçtiğimiz günlerde faaliyete başlayan 3D Uyak Dekorasyon, küçük bedellerle evinde yada işyerinde değişiklik yapmak isteyenlere birbirinden farklı alternatifler sunuyor.

Evini & işyerini yenilemek isteyenler!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz günlerde Mustafa Uysal ve Fikret Akın ortaklığında faaliyete başlayan 3d Uyak Dekorasyon, evinde veya işyerinde uygun fiyatlarla değişiklik yapmak isteyenlere birbirinden farklı alternatifler sunuyor.

“SİLİVRİ’DE TEK KURUMSAL FİRMAYIZ”

Piri Mehmet Paşa Mahallesi Ahmet Kemal Sokak Numara 24/A adresinde hizmet veren 3D Uyak Dekorasyon hakkında bilgiler veren işletme ortakları Mustafa Uysal ve Fikret Akın “Silivri de olmayan bir şey yapmak istedik. Gergi tavan, 3 boyutlu duvar kâğıdı, İpek sıva, farklı çeşitlerde taş panellerimiz, 3 boyutlu cam tezgâh araları, fayansa baskı, 60-60 LED panellerde baskı, saray tavan, askılı ahşap kütükten masalar lambalar, ahşap üzerine özel tasarımlar ürün yelpazemiz arasında. Talep edilen ölçülerde yapıyoruz. Bu hizmetleri Kurumsal mana veren tek firmayız.”ifadelerini kullandılar.

“3 GÜN İÇERİSİNDE TESLİM”

“Evinde yada işyerinde küçük rakamlarla değişiklik yapmak isteyen müşterilerimiz firmamıza gelerek gerek showroomumuzdan gerekse kataloglarımızdan evi yada işyeri için uygun olan ürünü beğeniyor. Gerekli ölçü ve çalışmamızı yaptıktan sonra en geç 3 gün içerisinde uygulamamız tamamlanmış oluyor. “

“AÇILIŞA ÖZEL FİYATLAR”

“Açılışa özel piyasanın çok daha altında tanıtım amaçlı böyle bir hizmet vermeye başladık. Kitaba bağlı kalmadan çalışıyoruz. Kendinize özel bir görsel seçebilirsiniz bebeğinizin, çocuğunuz, ailenizin, düğünde çekilmiş pixeli yüksek fotoğraflardan bize gönderdiğinizde görselleri istediğiniz boyutta çıkararak istediğiniz zemine uygulamasını yapıyoruz.”

3D UYAK DEKORASYON
Piri Mehmet Paşa Mahallesi Ahmet Kemal Sokak Numara 24/A
0534 257 45 40 – 0545 305 18 27
https://www.facebook.com/uyak.dekorasyn