Fiyatları Gören Vatandaş Akın Etti

Silivri'de bugün yenilenen mağazasıyla hizmete açılan Gümrük AVM'deki açılışa özel fiyatları duyan vatandaşlar mağazaya akın etti.

Fiyatları Gören Vatandaş Akın Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Eski Devlet Hastanesi arkası BİM yanında (Alibey Camii sokağı) saat 13.00’de hizmete açılan Gümrük AVM’de açılışa özel fiyatları duyan vatandaşlar adeta mağazaya akın etti.

Havalimanında ve uçaklarda unutulan cep telefonları, bilgisayarlar, fotoğraf makineleri, tabletler ve çok sayıda elektronik eşya piyasa değerinin çok altındaki fiyatlarla satışa sunulan mağazadaki ürünlerin çoğu alıcı buldu.

Gümrük AVM’nin açılışına gösterilen yoğun ilgiden memnun olduğunu belirten İşyeri sahibi Aynur Şat “Aldığımız ihaledeki ürünlerin tamamını Silivri’deki mağazamızda satışa sunduk. Piyasada çok pahalı olan ürünler fotoğraf makineleri, cep telefonları, bilgisayarlar piyasa fiyatının çok daha altında satıyoruz, mağazamızda cep telefonunda tablete, bebek arabasından gözlüğe çok çeşitli ürünleri bulmak mümkün, dışarıda mağazada 300-400 liraya satılan bir ürünü biz 40-50 liraya satıyoruz. Mağazamızda ki ürünler sürekli olarak yenileniyor ”dedi.