Gökhan Müzik Organizasyon sezona hazır

2010 yılında Gökhan Okusun tarafından kurulan ve Trakya bölgesinde aranılan isimlerden biri haline gelen Gökhan Müzik Organizasyon, 2016 yaz sezonuna yenilenen ekip ve ekipmanlarıyla bölgeye damgasını vuracak.

Gökhan Müzik Organizasyon sezona hazır
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2010 yılında Gökhan Okusun tarafından kurulan ve Trakya bölgesinde aranılan isimlerden biri haline gelen Gökhan Müzik Organizasyon, Trakya genelinde Düğün, Nişan gibi özel günlerinizde yanınızda olmaya ve mutlu anlarınıza tanıklık etmeye devam ediyor.


Özel anlarınızı ölümsüzleştirmek için çaba sarf ettiklerini belirten Gökhan Müzik Organizasyon’un kurucusu Gökhan Okusun “2010 yılından bu yana sektörün her noktasında görev aldım. İnsanların özel anlarına tanıklık etmek, onların yüzündeki tebessüme ortak olmak en büyük kazancımız oldu. Günay Müzik ile birlikte müşterilerimize Müzik dışında sahne kurulumu, masa sandalye temini, süslemeler, fotoğraf ve video çekimleri, sanatçı temini gibi işleri de başarı ile yapıyoruz.2016 yılı yaz ayına yenilediğimiz ekip ve ekipmanlarımızla Trakya halkının hizmetindeyiz ”dedi.
Gökhan Okusun’a  0545 578 37 23  yada 0541 656 58 16 numaralı telefonlardan ulaşabilirsiniz.