Günde 30 dakikada forma girin !

Sadece kadınlara özel spor ve sağlıklı yaşam salonu Portakalspor Silivri şubesi İşletmecisi Gülşen Beksan'ın Silivri'de yaşayan ve formda kalmak isteyen kadınlara önemli bir mesajı var !

Günde 30 dakikada forma girin !
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sadece kadınlara özel spor ve sağlıklı yaşam salonu Portakalspor Silivri şubesi İşletmecisi Gülşen Beksan’ın Silivri’de yaşayan ve formda kalmak isteyen kadınlara önemli bir mesajı var ! 

Beksan, mesajında  “Sadece kadınlara yönelik özel spor ve sağlıklı yaşam salonumuzla formda kalmak ve fazla kilolarından kurtulmak isteyen hanımların hizmetindeyiz. Salonumuzda hoca eşliğinde "PS Sistemi(PORTAKAL SPOR SİSTEMİ)" ile spor yaptırılmaktadır. Üyelerimiz ilk 5 -10 dakika hoca eşliğinde ısınma egzersizleri yaptıktan sonra 3 tur istasyon (9 ana 9 ara istasyon. Ana istasyon vücudun farklı bölgelerini çalıştıran Amerika’da geliştirilen bayanlara özel fitness aletleri ara istasyonda hocamız eşliğinde step aerobik hareketleri ve dambıl ve plates lastikleriyle sıkılaştırmaya yönelik hareketler) çalışması yaptırıyoruz. Son 15 dakika yine hocamız eşlinde yapılan plates dersi ve soğuma egzersiziyle bitiriyoruz. Her saat başı seanslarımız mevcuttur. Haftanın 6 günü hafta içi 09.00-21.00 saatleri arasında hafta sonu 10.00-17.00 saatleri arasında hizmet vermekteyiz. İstasyon çalışmamızda her 30 saniyede bir duyulan "bip" sesi ile istasyon değiştiriliyor. Vücudu "şaşırtma" prensibiyle hareket edildiği için hızlı yağ ve kalori yakılarak incelme sağlanıyor. Monotonluktan uzak ve eğlenceli olması da programın bir başka avantajı… Ekipmanların kadın fizyoloji ve anatomisine göre dizayn edilmesinden dolayı güvenli egzersiz sağlaması ve "kişiye özel" egzersiz programları oluşturulması sayesinde, 15-80 yaş arasındaki spor yapmaya engel bir durumu olmayan tüm kadınlar yararlanabiliyor” dedi.

“Günde sadece 30 dakika ayırarak forma girmenin yada form korumanının mümkün” olduğunu belirten Beksan “Aynı sürede yapılan diğer egzersizlere göre kat kat fazla kalori ve yağ yakar, hızla forma girersiniz. Aynı zamanda fitness’ın dışında spor salonumuzda plates, zumba, power plate, ozon sauna, çocuk jimnastiği, masaj gibi hizmetler de var. Üyelikler her bütçeye uygundur. Kadın Kulübü olma özelliğiyle sosyalleşebilir ve salonumuzda hoş vakit geçirerek spor yapar, hidrolik fitness ile sıkılaşır, sırt boyun ve bul ağrılarınızdan kurtulursunuz.”dedi.

Portakalspor ‘un Silivri şubesi işletmecisi Gülşen Beksan, SHA okuyucularına özel indirim yapacağını belirterek “Kayıt esnasında SHA ‘nın belirtilmesi halinde kayıt yapılan üyemize %10 indirim uygulayacağız ”ifadesini kullandı.