Güzelliğinizin sırları Cansın'da

Yılbaşına sayılı günler kala Silivri'deki esnafın işlerine gelen hareketlilik herkesin yüzünü güldürüyor.

Güzelliğinizin sırları Cansın'da

Özel günlerde tüm bayanların ilk uğrak yerleri tabi ki kuaförler ve güzellik merkezleridir,yapılan bir araştırmaya göre bayanlar aslında erkeklerin onları beğenmesi için güzelleşmiyorlar, kendi hem cinsleri olan bayanlara üstünlük göstermek kendini kanıtlamak için güzelleşiyorlarmış. 

Bugün ki haber durağımız Silivri’nin gözde güzellik merkezlerinden biri olan Cansın Kuaför oldu, iş yeri sahibi Uğur Ilık ile yaptığımız keyifli söyleşide işin inceliklerini ve Silivri’deki kuaförlerin sıkıntılarını anlattı. 

"Kuaför meslektaşlarının uyguladığı ucuz bir fiyat politikasının kendilerini müşterilerine karşı zor durumda bıraktığını anlatan Ilık, bu hafta en fazla yeni yıla hazırlık yapan bayanların saç boyası ve kişisel bakım alanında çok fazla talebi olduğunu belirtti. Bu yıl moda bakır tonları, demode tonlar ise sarı renkler." 

" Bizi diğer kuaförlerden ayıran özelliklerimizden biri de profesyonel ve eğitimli bir ekibe sahip olmamızdır. Bunun yanı sıra iş yerimiz üç katlı olarak hizmet veriyor. Bir katımızda sadece bujiteri aksesuarlarımızla hizmet vermekteyiz. Kişisel bakım katımızda ise bayanların güzelliklerine, güzellik katmaya devam ediyoruz.

Lazer, cilt bakımı, bujiteri ile hedefimiz bayanların ideal tercihi olabilecek bir güzellik salonu olmaktır. Bizim vizyonumuz tüm müşterilere aynı kalitede daha iyi hizmet verebilmektir. Vizyonlarımızdan biride Silivri’de Kuaför akademisi kurmaktır bu sektördeki iş imkanlarının önünü açmak ayrıca kalifiye eleman yetiştirmektir. "

Yeni yılın güzelliklerle dolu bir yıl olmasını dileyen Cansın Kuaför'ün sahibi Uğur Ilık,Silivri halkına da huzurlu bir yıl diledi