Hayalinizdeki gelinlikler Esra Moda Evi'nde

Ünlü Firmaların tasarım departmanlarında uzun yıllar çalışan Esra Güvenci ve Erol Özgür kardeşlerin ortaklığında faaliyetini sürdüren Esra Moda Evi, ismini kısa bir sürede tüm Türkiye'de ve Yurtdışında duyurmayı başardı.

Hayalinizdeki gelinlikler Esra Moda Evi'nde
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2014 yılı Şubat ayında faaliyetine başlayan Esra Moda evi, yeni açılmasına rağmen kısa bir sürede genç kızların hayalini süsleyen gelinlik tasarımlarıyla ismini Tüm Türkiye’de ve Yurtdışında duyurmayı başardı.

Her genç kızın rüyasını süsleyen, nikâhların ve düğünlerin vazgeçilmezi gelinlikleri büyük bir özenle hazırladıklarını, her parçasını elle diktiklerini anlatan Esra Güvenci, “Gelin adaylarının ruhuyla bütünleşen modelleri seçmeye çalışıyoruz. Kişiye özel tasarımlarımızda ilk olarak modelin çizimi yapıp kalıbını çıkarıyoruz. Daha sonra kullanılacak kumaşı seçiyoruz. Alınan provaların ardından dikim işlemine geçiyoruz. Şimdiden Silivri dışındaki illerden ve Türkiye dışından birçok sipariş aldık. Özel tasarımlarımız tamamen uzman kadromuz tarafından yapılıyor. Çok işçilik gerektiren modellerde dikim işi bir ay sürüyor. Gelin adaylarımız özel tasarım talep etmezlerse de alternatif olarak mağazamızda bulunan 100’lerce modelden uygun olanın seçebilirler, siz hayal edin, biz tasarlayalım ”dedi

Uğur Dershane karşısı, Kuveyt Türk Bankası yanında faaliyet sürdürdüklerini belirten Erol Özgür de “Esra Moda Evi’nde Abiye kıyafetler, Nişanlıklar, Tesettür Gelinlikler, Çocuk Gelinlikleri, Bindallı, Çocuk Bindallısı, Kaftan, Düğün Aksesuarları, Duvak, Çiçek, Türban Duvak, Nedime Bileklikleri, Nedime Kıyafetleri de mevcut, her türlü kıyafet için kişiye özel kıyafetlerinde dikimi yapıyoruz. Özellikle okulların 23 Nisan törenlerinde giyeceği kıyafetleri için şimdiden çalışmalarımıza başladık ”dedi.

Esra Moda Evi

212 794 77 67 – 546 631 42 43

Facebook/esramodaevi

Twitter/esramodaevii

İnstagram/esramodaevi