Hayalperest Organizasyon hizmetinizde

"Hayalperest Organizasyon" Buse Türkmen'in sahipliğinde dün gerçekleştirilen açılışla Silivrililerin hizmetinde.

Hayalperest Organizasyon hizmetinizde
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeni bir işletme daha Silivrililerin hizmetine açıldı. Piri Mehmet Paşa Mahallesi, Başkomutan Caddesi Ahmet Bircan Pasajı No:21 ( New Center karşısı) adresinde dün gerçekleştirilen açılışa birçok davetlinin yanı sıra Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu ve Alibeyspor Kulüp Başkanı Ali Tonta da katıldı. Alibeyspor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi ve okul yöneticisi Yasemin Türkmen’in kızı Buse Türkmen’in sahipliğinde Silivrililere merhaba diyen Hayalperest Organizasyon, kına, bekarlığa veda, sünnet, doğum günü, baby shower, diş buğdayı, bebek doğumu, mevlid, açılış organizasyonları düzenlerken, el emeği göz nuruyla hazırlanan hediyelikler, butik kurabiye, gelin yolu ve palyaço hizmeti de sunacak.

Hayalperest Organizasyon’un açılış kurdelesi Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, Alibeyspor Kulübü Başkanı Ali Tonta ve sahibesi Buse Türkmen tarafından kesildi.Balcıoğlu, genç girişimciyi cesareti dolayısıyla tebrik ederek, böylesine güzel bir işletmeyi Silivri’ye kazandırdığı için teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.Konuklar kendi el emekleriyle hazırladığı ürünleri inceleyerek Buse Türkmen’i tebrik ettiler ve hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Hayalperest Organizasyon’a e-mail:[email protected], instagram.com/hayalperestorganizasyon ve 0534 062 68 92 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.