Huzur'un diğer ismi 'Mavi Çatı'

Şehrin karmaşası ve gürültüsünden uzak, sevdiklerinizle sessiz huzurlu, sakin ve değerli vakit geçirmek isteyenlerin müdavimi olacağı, önce bahçede etrafı yemyeşil ağaçlarla çevrili, karşıda denizin huzur veren kokusu karşılayacak olan 'Mavi Çatı Restaurant' hizmete açıldı.

Huzur'un diğer ismi 'Mavi Çatı'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

“DEĞERLİ VAKİT GEÇİRMEK İSTEYENLERİN UĞRAK YERİ “

Sultanköy sahilinde 5 dönüm arazi içerisine gizlenmiş, tamamen misafir odaklı çalışan güler yüzlü personeliyle 7/24 hizmet veren işletme, yenilenen yüzü ile sevdiklerinizle birlikte değerli vakit geçirmek isteyenlerin uğrak yeri olmayı hedefliyor.

“BÖLGENİN GECELERİNİ CANLANDIRACAK”

Farklı lezzet, ortam ve kendine has atmosferiyle dikkat çeken mekân, kendinizi evinizde hissettiren cümlesinin hakkını veriyor. Marmara denizine sıfır olan işletmede, her Cuma günü de Pop Star Mustafa sahne alarak bölgenin gecelerini canlandıracak. Kendini ev ortamındaymış gibi rahat hissetmek isteyenlerin uğrak yeri olacağı Mavi Çatı Restaurant’ta sektöründe müşteri memnuniyeti ve hijyen bilgisi kurallarına odaklı hizmet anlayışıyla, müşterilerine her konuda en yüksek kalitede hizmet sunuyor. İşletmenin ana felsefesi, müşteri memnuniyeti oluşturmak, güven ve dostluk kazanmak.

“MAVİ ÇATI’YI BAŞTAN AŞAĞI YENİLEDİK”

İşletme sahibi Erhan Deniz “İşletmemizde son birkaç aydır yenileme çalışmalarını yaptık. Sakin ve huzurlu zaman geçirmek isteyen konuklarımızı daha nasıl rahat hissettiririzin çalışmalarını analizlerini yaptık. Gerek mekân olarak gerek çevre düzeni gerek se konuklarımıza sunmuş olduğumuz ürünleri ile Mavi Çatı’yı baştan aşağı yeniledik. Konuklarımızın huzur içerisinde kalabalık şehirlerin keşmekeşinden birkaç saatte olsa uzaklaşmalarını sağlamak istiyoruz. Konuklarımız Mavi Çatı’da bulunduğu süre içerisinde güvenli, huzurlu ve sakin bir şekilde zaman geçirmeleri için güler yüzlü ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan personelimizle hizmet veriyoruz” ifadelerini kullandı.

Mavi Çatı Restaurant Adresi: Silivri Gümüşkaya Sultanköy Sahili

Rezervasyon Telefonu: 0282 633 65 87