İlka Tarım hizmete açıldı

İstanbul ve Silivri'de tek bireysel Tarım Danışmanlığı statüsüne sahip olan İlka Tarım Danışmanlığı düzenlenen törenle hizmete açıldı.

İlka Tarım hizmete açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul ve Silivri’de tek bireysel Tarım Danışmanlığı statüsüne sahip olan İlka Tarım Danışmanlığı Ziraat Mühendisi Zübeyde Kayabaş tarafından hayata geçirildi.Alibey Mahallesi Gülsor Pasajında hizmet verecek olan İlka Tarım Danışmanlığının açılına Silivri Gıda, Tarım ve Hayvancılık müdürü Kemal Benli, Ziraat Odası Başkanı Metin Gürsu, Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Ercan, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Tarımsal Danışmanlık, Tarımsal projeler, Toprak Analizi, ÇKS dosyaları, Peyzaj ve Risk Analizi gibi birçok konuda Silivrili Çiftçilerin yanında olduklarını Belirten Ziraat Mühendisi Zübeyde Kayabaş “Serbest olarak faaliyet gösteren İstanbul ve bölgede tek kuruluşuz. Üretici çiftçilerimizin talep ve sorunları karşısında çözüm üretmek, verimliliklerini arttıracak bir takım analizler yaparak faaliyetimizi sürdüreceğiz. Amacımız burada çiftçilerimizin üretimine, verimliliğine katkı sağlamak, yeni teknolojileri çiftçilerimize ulaştırmak sağlıklı ve güvenli gıda üretimini amaçlıyoruz. Kaliteli Tohum kullanımını, daha az ilaç kullanımını sağlamak amacıyla çiftçilerimize yoğunlaştık. Şu an yeni faaliyete başladık. Yavaş yavaş çitçilerimize yanlarına sahaya gittikçe, eksikler nelerdir, beklentiler nelerdir, biz onlara nasıl cevap verebiliriz bunları öğrendikçe kendimize de şekillendireceğiz.”dedi.