Kahve, Diyarı'nda içilir...

Silivri'de 2 yıl önce açılan Kahve Diyarı, Silivrililerin buluşma noktası haline geldi.

Kahve, Diyarı'nda içilir...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri’ye açılmasıyla birlikte cafe işletmeciliğinde çıtanın yükselmesine öncülük eden Silivri Kahve Diyarı, Yılbaşı gecesinde de misafirlerini ağırlayacak.  2. Yılını dolduran ve özellikle ailelerin, geçlerin buluşma noktası haline gelen Kahve Diyarı 2013 yılında da Silivrililere en kaliteli hizmeti vermeye devam edecek.

 

SİLİVRİ’YE MARKA KATMANIN GURUGUNU YAŞIYORUZ


Silivri Kahve Diyarı ortaklarından Eray Ersöz, 2 yılık süreci Haber Ajansımıza değerlendirdi. 
 

SHA:  Silivri’de böyle bir işletme açmaya nasıl ve neden karar verdiniz? 

Eray Ersöz: Silivri’de insanların kahvaltı ve kahve keyfi yapabileceği bir mekan eksik olduğunu, tespit ettik. Özellikle hafta sonları dışarıdan Silivri’ye gelen biri olarak bu eksikliği hissederek böyle bir işletme açmaya karar verdim. Yaptığımız araştırmalara göre Silivri konumu itibarı ile önümüzdeki yıllarda çok rağbet gören ve gelişecek olan bir ilçe olacak.  Ayrıca işletmemizin sahildeki yeri ve konumu da çok cazip geldi.

 

SHA: Kahve Diyarı’nı diğer işletmelerden ayıran özellikler neler? 

Eray Ersöz: İlk olarak marka olması. 70 çeşit kahve sunumuyla iddialı olması. Bunun yanı sıra tatlı çeşitleriyle farklı lezzetler sunulması. Cafe ambiyansının sıcak ve samimi oluşu münasebetiyle Silivrililerin buluşma noktası oldu Kahve Diyarı. Sıcak bir işletme oluşturarak 40 yıllık dostluklara vesile olmanın da mutluluğunu yaşıyoruz.

 

SHA: Ürünleriniz ve spesiyalleriniz hakkında bilgi verir misiniz? 

Eray Ersöz: 16 çeşit Türk kahvesinin yanı sıra ,esporesso çeşitleri, latte çeşitleri,filtre kahveler, sahlep çeşitleri, sıcak çikolata çeşitleri,  frozen’lar, frappe’ler, milk shake’ler kahve ile tatlılar,aperatifler, waffle ve cay çeşitlerimiz var. Ayrıca her aya özel Kahve Diyari Merkez’den belirlenen bir birinden leziz ürünlerimiz de var.

 

SHA: İşletmecilik konusunda öncelikleriniz, hassasiyetleriniz neler? 

Eray Ersöz: Önceliklerimiz güler yüzlü ve kaliteli hizmet sunmak. Sınırsız müşteri memnuniyeti. Bunu da 2 yıldır başarıyla devam ettirdiğimizi düşünüyorum. 

 

SHA: Silivri’de hizmet sektörlerinin gelişimini nasıl buluyorsunuz? Kahve Diyarı’nın etkisi ve hedeflerini bizimle paylaşır mısınız? 

Eray Ersöz: Kahve Diyarının açılışıyla birlikte bu sektörde açılan işletmelerin hepsinin çıtasının yükseldiğini gördüm. Bu konuda ilk olmaktan ve çıtanın yükselmesine katkı sunmaktan gurur duyuyorum. Silivri halkına en iyi şekilde hizmet edecek kaliteli mekanların açılıyor olması, değişen ve gelişen Silivri’nin vizyonuna katkı sağlıyor. Kahve diyarının hedefine gelince, iki senedir hedeflediği müşteri porföyü ile daha nice yıllar kaliteli hizmet sunabilmek. Silivrililerin buluşma noktası olmaya devam etmek.. 

 

SHA: Bir işletme sahibi olarak yerel yönetimden beklentileriniz neler? 

Eray Ersöz: Yerel Yönetimden tek beklentimiz işletme ile ilgili bir sorun olduğunda çözüm odaklı yanımızda olmalarıdır. Bundan önce oldukları gibi. Ayrıca yaz aylarında Silivri halkının ve dışarıdan gelen misafirlerimizin, Silivri Belediyesinin yapmış olduğu bahçe düzenlemesiyle de sahile ayrı bir renk kattığı kesin. Sahil esnafı olarak bu düzenlemeden çok memnun kaldı. Bu vesile ile de Silivri Belediye Başkanımız Özcan Işıklar ve ekibine de teşekkür etmek istiyorum.