Kayseri'de Acı ve Ağrı Hissettirmeyen Lazer Epilasyon Teknolojisi

Epilasyon tüm dünyada istenmeyen tüylerden kurtulmak için tercih edilen en yaygın yöntemdir.

Kayseri'de Acı ve Ağrı Hissettirmeyen Lazer Epilasyon Teknolojisi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri’de Acı ve Ağrı Hissettirmeyen Lazer Epilasyon Teknolojisi

Epilasyon tüm dünyada istenmeyen tüylerden kurtulmak için tercih edilen en yaygın yöntemdir. Başlangıçtan itibaren hem erkek hem de kadınların yaygın olarak tercih ettiği lazer epilasyon, bu ilgiyi istenmeyen tüylerden kalıcı olarak kurtulmaya olanak tanımasına borçludur. Bu yoğun ilgiye rağmen lazer epilasyonun çok eleştirilen yanları da mevcuttur. Bunlar uygulama esnasında acı ve ağrı hissine neden olmasının yanı sıra ciltte yanık ve lekelere neden olabilmesiydi. Kullanıcıları, şikayet edilen tüm bu noktalardan kurtaran Buz Lazer acı ve ağrı hissettirmiyor, ciltte yanma ve leke benzeri olumsuz sonuçlara neden olmuyor. Ayrıca tüm bu olumlu özelliklerine artı olarak uygulama tam bir masaj rahatlığında geçmektedir. Tüm Türkiye’de yoğun talep gören Buz Lazer, lazer epilasyon Kayseri de de hizmet vermeye başlamıştır.
Buz Lazeri Tanıyalım?
En başta da belirttiğimiz gibi acısız ve ağrısız bir lazer epilasyondur. İstenmeyen tüylerden kurtulmada en etkili yöntem olan lazer epilasyonun tüm olumsuz yönlerinden kurtulmuş halidir Buz Lazer. Diode lazer teknolojisi sayesinde 810 nm dalga boyuna sahip olan Buz Lazer ileri teknoloji ürünüdür. Adını aldığı buz başlığı sayesinde kullanıcılara konforlu bir seans yaşama imkanı sunar.

Buz Lazerin Uygulama Şekli?

Buz Lazer kademeli olarak ayarlanabilen ısıtma özelliği sayesinde tüm kıl ve cilt tiplerine göre ayrı enerji üreterek kıl köklerine bu enerjiyi iletir ve kökleri tahrip eder. Bu sayede kılların tekrar oluşumu engellenir. Bu işlem esnasında ciltte oluşan ısıyı buz başlığı sayesinde cildi -3 dereceye kadar soğutarak etkisizleştiren Buz Lazer, böylelikle acı ve ağrı hissini engeller. Aynı zamanda soğutulan ciltte yanık ve benzeri lekelerin oluşumu da engellenmiş olur. Tüm bu özellikleri sayesinde Buz Lazer kullanıcılara masaj rahatlığında bir seans mümkün kılar.
Buz Lazerin Uygulanma Süresi?
Son teknoloji ürünü Buz Lazer sunduğu tüm bu özelliklerin yanı sıra hızlı ve kolay uygulanabilmesi sayesinde kullanıcıları kendine bir kez daha hayran bırakmaktadır. Buz Lazer tüm vücuda 35 dakika gibi kısa bir sürede uygulanabilmektedir.
Buz Lazerin Uygulanabildiği Bölgeler?
Buz Lazer sahip olduğu farklı ölçülerdeki başlıkları sayesinde vücudun tüm bölgelerine rahatlıkla ve hızlı bir şekilde uygulanabilmektedir. Normal epilasyon yöntemlerinde ulaşılması güç olan bölgelerde dahi kolay uygulama imkanı sunan Buz Lazer kulak içi, burun içi ve kaş arası gibi bölgelerde de kolayca ve başarılı sonuçlar vermektedir.
Buz Lazerin Uygulanması Gereken Seans Sayısı?
İstenmeyen tüylerden kalıcı olarak kurtulmak için gereken seans sayısı kullanıcıların kıl yapısı ve cilt türlerine göre değişiklik göstermektedir. Ancak ortalama olarak 6 ila 8 seans aralığında kalıcı çözümler sunan Buz Lazerle Lazer epilasyon Kayseri de tanışabilirsiniz. Dilerseniz uygulama merkezlerinden daha detaylı bilgi alabilirsiniz. İstenmeyen tüylerinizden kalıcı olarak masaj rahatlığında kurtulmak ve pürüzsüz bir cilde kavuşmak için sizde Buz Lazerle tanışmak için acele edin.
Detaylı bilgi ve size en yakın kliniği bulmanız için www.buzlazer.com adresini ziyaret edebilirsiniz.