Kendi şirin, yemekleri lezzetli: ÜSKÜP KÖFTE

Selimpaşa'da 1985 yılından bu yana hizmet veren Üsküp Köfte, yenilenen dekorasyonuyla misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Kendi şirin, yemekleri lezzetli: ÜSKÜP KÖFTE
TAKİP ET Google News ile Takip Et

1985 yılında Selimpaşa’da kurulan ve iki kuşaktır işletmesi devam eden Üsküp Köfte, yenilenen iç ve dış dekorasyonu ile misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Yüksel Kıroğlu’nun ilk işletmeciliğini yaptığı ve sonrasında merhum babasından devraldığı bayrağı taşımaya devam eden Selçuk Kıroğlu’nun geliştirerek işletmeye devam ettiği Üsküp Köfte, misafirlerine adını da aldığı Üsküp köfteden Arnavut çorbasına, mantıdan çiğ böreğe kadar birçok alternatif sunuyor.

Üsküp Köfte’ye dilerseniz sabahın erken saatlerinde kahvaltınızı yapmak dilerseniz de günün her saatinde mönüsündeki zengin yemek çeşitlerini tatmak ya da çay, kahve ve salep içmek için uğrayabiliyorsunuz.

“Tarihi doku ilham oldu”

Mekânın işletmeciliğini yapan Selçuk Kıroğlu, yenilenen konsepti ile hizmet vermeye devam eden Üsküp Köfte için şunları söylüyor: “Selimpaşa kendine has dokusu olan, ruhu olan bir yer. Eski Rumlardan kalan yapılar çok fazla. Ben de işletmemizi dekore ederken bu tarihi havadan esinlendim. Yerimzin küçüklüğü ile şirin bir mekân havası verdiğimi düşünüyorum. Sabah kahvaltıları, ev yemekleri ve ızgara çeşitleriyle zenginleştirdiğimiz bir mönümüz var.”

“Ailece çalışmak ayrı bir tat veriyor”

Üsküp Köfte’de ailece çalıştıklarını, bunun da mekâna ayrı bir özellik kattığını kaydeden Kıroğlu sözlerini şöyle sürdürüyor: “ Ailece çalıştığımız için buraya ayrı bir tat verdiğimizi düşünüyorum. Kış aylarında sabah 08.30’dan akşam 22.00’ye kadar, yazın da yine sabah 08.30’dan akşam 23.00’e kadar hizmet veriyoruz. Bizler sadece yemek üzerine değil aynı zamanda kahve çeşitlerimiz ve salep ikramımız için de misafirlerimizi ağırlamaktan onur duyuyoruz.”

Sosyal Medyada Üsküp Köfte

Üsküp Köfte’yi ziyaret eden misafirlerin sosyal medya üzerinden yer bildirimleri ile birlikte yaptıkları yorumlar da mekânın ziyaretçilerine ne kadar kusursuz hizmet verdiğinin birer göstergesi:

Aslı Sümbül Tuncer: Arnavut çorbası mutlaka içilmeli harika bir lezzet

ENilay V. : Arnavut çorbası muhteşem...

Murat Canbaz: Arnavut çorbası ve çiğbörek... Bunları burada yemeden Selimpaşa'dan ayrılmayın.

Doğan Yağcı: Mekan harika, yemekler nefis. Özellikle arnavut çorbası paha biçilmez.

Mustafa Yunus Akman: Arnavut çorbası Üsküp köftesi bahçe domatesli piyaz muhteşem üçlü

Sezer Sönmez: Boyle bir arnavut çorbası olamaz inanılmazzzzz (: çığ börek ve manti da rüyalarınıza girebilir!!

Kadir Tuncer: Arnavut çorbası süper

Ender Ender: Çiğ börek nefis mantı ve arnavut çorbası tadılması gereken lezzetler 5üzerinden 5 i hak ediyor

Cengiz Şahin: Arnavut çorbasını içmediyseniz kayıplardasınız.

Erdal Abay: Arnavut çorbası mis!

Serkan Tuncer: Arnavut çorbası harika ve bsşarılı..

Nalan Akın: Kaşarlı kıymalı çiğ börek gerçekten çok lezzetli.

Cenk Kubat: Manti bugune kadar yediklerimin en iyisiydi diyebilirim, cig boregi de siddetle tavsiye ediyorum.

G@¥€: Arnavut corbasi basli basina doyurucu ve aşırı leziz. Köftesi de muhteşem. Bir sonraki gelisimizde arnavut cigerini ve mantiyi deneyecegiz. Ellerinize saglik.