Koltuk Yıkama

Koltuk takımlarımız evimize renk katan evimizi olduğundan daha şık ve güzel gösteren şeylerdir.

Koltuk Yıkama
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Koltuk takımlarımız evimize renk katan evimizi olduğundan daha şık ve güzel gösteren şeylerdir. Üzerine herhangi bir şey dökülmesin diye çok özenli davranırız. Evimizde çocuklarımız bir şeyler yerken koltuk takımlarımızın üzerine çıkmasına izin vermeyiz ki üzerine herhangi bir şey dökülmesin diye. Evimize misafir geldiği zaman koltuk takımlarımızı korumak o kadar da kolay olmuyor. Evimize gelen misafir çocukları pek de akıllı olmayabiliyor. Anneleri de sorumsuz davranınca koltuk takımlarının kirlenmemesi elde değil. Evde hijyenik olarak koltuk takımlarını temizlemenin tek yolu elma sirkesi ile koltukları silmektir.

Koltuklar Üzerinden çıkmayan Lekeler

Koltuk takımlarımızın üzerine dökülen lekeleri çıkarmak o kadar kolay olmuyor. Lekenin cinsine göre temizleme yapmakta zorlaşıyor. Özellikle de yemek dökülen koltuklardan o yağ lekelerini çıkarmak bir ölüm gibi ve tamamen çıkmayan lekeler arasındadır. Evde koltuk yıkama işi gerçekten de profesyonel destek almadan çıkarmak imkansız gibi görünüyor. Ama bu koltuk ve halı yıkama işinde uzman profesyonel destek alınabilecek Chemdry firması var.

Chemdry Firması Kimdir?

1977 yılında kurulmuştur. Evinizde bulunan halı koltuk gibi yıkabilen eşyalarınızın yıkama işini siz yorulmayın diye gelip yerinde yıkama işlemini yapan bir firmadır. Koltuk yıkama işinde uzman ve profesyonel kişilerle çalışılıyor. Halılar yıkama sonrasında günler sonrasında kurumuyor sadece 1 en fazla 2 saat içinde kuruma gerçekleşiyor. Kuruma işlemi de evinizin güneş görüp görmemesine bağlı olarak değişkenlik gösterir. Ama en geç iki saat içinde halı ve koltuklarınız kurumuş olur. Birçok kurum ve laboratuvar tarafından sertifika ile ödüllendirilmiş bir firmadır.

Chemdry Firması Hangi Yöntemleri Kullanmaktan Kaçınıyor?

Buharlı temizleme yöntemi ile halı ve koltuk yıkama;

Bu yöntemi Chemdry firması kesinlikle kullanmıyor. Chemdry firmasına göre buharlı temizleme yöntemi kiri temizlemek yerine kiri ve kullanılan ilaçları daha dibe çöktürerek orada bıraktığını düşür ve halının dibinde kalan bu kalıntılar zamanla küf yada mantar oluşturarak daha zararlı hal alabileceğini söylüyor.

Sabunlu yıkama yöntemi;

Chemdry firması bu yöntemi de kesinlikle kullanmıyor ve tavsiye etmiyor. Tamamen temizlenmeyen sabun kalıntıları halı ve koltukların dibine çökerek ilerleyen zamanlarda daha tehlikeli bir hal alacağını düşündükleri için kullanmıyor ve tavsiye de etmiyorlar.

Chemdry Firması Hangi Yöntemi Kullanıyor?

Chemdry firması patentli sıcak karbonatlı ekstraksiyon (SKE) yöntemini kullanarak halı ve koltukları yıkar. Tamamen çevre dostu ürünler kullanarak yeşili korumaya çalışan bir firmadır. Yıkama işlemi sırasında milyonlarca ufak baloncuklar çıkar ve halını en dibine kadar nüfus eder. Kullanılan ürünlerin içinde kesinlikle sabun, deterjan ve kimyasal hiç bir ürün kullanılmaz. Tamamen doğal ve bitkisel olan sıcak karbonatlı ekstraksiyon yöntemi ile koltuk yıkama işlemi yapılır. Chemdry firması halı ve koltuk temizleme işinde müşterilerine % 98 bakteri ve alerjenlerin yok edeceğinin garantisini veriyor.