Korayspor Telefon İle Sipariş Nasıl Yapılır?

Spor hepimizin hayatından bir kez olsun geçiyor. Güvenli ve kolay alışverişin adresi korayspor ile spor ürünlerine ulaşmak ise oldukça kolay! Amacımız sporu herkes için ulaşılabilir kılmak!

Korayspor Telefon İle Sipariş Nasıl Yapılır?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sporseverlere ve spora yeni başlayacak olan bireylere rehberlik etmek, en uygun fiyatlı ürünleri sunmak ve sporun keyfini göstermek hedefiyle çıktığımız bu yolculukta; sporun bir lüks olmadığını ve hayatımızın bir parçası olması gerektiğini hepimiz biliyoruz.

34 yılı aşkın perakendecilik ve sektör tecrübesi, takım ruhuyla çalışan ekibiyle, 1983 yılında Bursa’da kurulan Korayspor bugün 30 şube, 11.000 m² satış alanı, 450'ye yakın çalışanıyla Türkiye'nin ilk spor online alışveriş sitesidir. Ayrıca hatırlatmak isteriz ki; Korayspor, sattığı markaların yetkili satıcısıdır. %100 orijinal ürünler ve dünya standartlarında mağazacılık ve hizmet anlayışıyla sizlere sunulmaktadır.

Bursa, Balıkesir, Eskişehir ve İstanbul’ da 30 mağazası bulunan, 1983 yılında Bursa’da kurulan Korayspor bugün 30 şube, 11.000 m² satış alanı, 450'ye yakın çalışanıyla Türkiye'nin ilk spor online alışveriş sitesidir ve diğer tüm mağazalarımızdaki ürünleri burada bulabilir kolayca sipariş verebilirsiniz. Bugün ise size başka bir kolay sipariş yöntemi olan telefon ile siparişi anlatacağız.

Korayspor.com sayfamız üzerinden, sistem güncellenmesi yapılmadığı veya sistem bakım çalışması yapılmadığı sürece 7 gün 24 saat sipariş verebilirsiniz. Telefon ile sipariş için 0850 520 02 05 numaramızı da arayabilirsiniz. Maksimum 5 iş gününde, anlaşmalı olduğumuz kargo şirketi olan Yurtiçi kargo ile siparişleriniz gönderilmektedir. Sitemizdeki, tüm kargo gönderimleri ücretsizdir.

Şimdi telefon ile siparişin adımlarının ayrıntılarına bakalım

Öncelikle 0 850 520 02 05 numaralı telefon ile sipariş hattımızı arayın. Telefon ile Sipariş müşteri yetkilisine, istediğiniz Ürünün (Marka, ürün kodu, Model numarası, beden ve numaranızı) özelliklerini belirtiniz. Bağlandığınız müşteri hizmetleri temsilcimize istediğiniz ürünleri bildirin. Talep ettiğiniz ürünler müşteri hizmetleri temsilcimiz tarafından alışveriş sepetinize eklenecektir.Teslimatın yapılmasını istediğiniz adresi ve fatura adresinizi belirtin. Sipariş tutarınızı, Kredi Kartı, Havale/EFT veya Kapıda Ödeme yöntemleri ile güvenli olarak ödeyebilirsiniz. Siparişiniz tamamlandığında müşteri hizmetleri temsilcimizin size bildireceği sipariş numarasını not edin.

Telefon ile sipariş hizmetimizden 09:30 - 19:30 saatleri arasında yararlanabilirsiniz.

Bursa ve Balıkesir’de yer alan 21 Koray Spor mağazasında Adidas, Nike, Reebok, Puma,Converse, Lacoste, Onitsuka Tiger, Timberland, Zamberlan, Luhta, Columbia, Antarctica, Hammer Jack, Quiksilver, Jack-jones, Nordbron, Super-fit, Techsport, Narr, Jump, Igor, Slipstop, Scholl, Jooze, Letoon, Asics, New Balance, Mizuno, Joma, Skechers, Hummel, Tomy Hilfiger, Vans, Etnies, Dc, Sebago, Natural World, Dexter, Caterpillar, Harley Davidson, Grisport, Salomon, Asolo, The North Face, Jack Wolfskin, Icepeak, Lafuma, Salewa, Merrell, Hı-Tec, Dockers By Gerli, Lumberjack, Scooter, Greyder, Kinetix, Lotto, Diadora, Lescon, Slazenger, Imac, Gutteri, Teva, Arena, Speedo, And1, Superga, Liveup,Wilson, Head, Dunlop, Voit, Altis, Donic, Everlast, Barbour, Nittaku başta olmak üzere dünyanın en seçkin markaları, dünya standartlarında mağazacılık ve hizmet anlayışıyla sunulmaktadır.

En kolay alışverişin adresi korayspor ile alışveriş yapmak hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı. Dünyaca ünlü markaları bir tık altına toplayan korayspor.com spor tutkunları maceracı kişilerin uğrak noktası olmaya devam ediyor. Birçok spor branşı kategorisiyle aradığınız ürünlere rahatlıkla ulaşacaksınız.